Alteracions als Ferrocarrils de la Generalitat per la pluja

by | oct. 23, 2019 | Successos

L'estació de Bellaterra de ferrocarrils | Laia TR

 

 

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya està afectat a Bellaterra a causa de les fortes pluges. Al tram entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu-Gràcia no es pot circular com a conseqüència de l'acumulació d'aigua a la via en aquest punt de la línia Vallès-Barcelona.

 

 

És conseqüència de les pluges durant la nit a la comarca i el servei està aturat des de primera hora del matí d'aquest 23 d'octubre. FGC ofereix un servei substitutori per carretera entre les dues estacions.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: