Alteracions als Ferrocarrils de la Generalitat per la pluja

by | oct. 23, 2019 | Successos

L'estació de Bellaterra de ferrocarrils | Laia TR

 

 

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya està afectat a Bellaterra a causa de les fortes pluges. Al tram entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu-Gràcia no es pot circular com a conseqüència de l'acumulació d'aigua a la via en aquest punt de la línia Vallès-Barcelona.

 

 

És conseqüència de les pluges durant la nit a la comarca i el servei està aturat des de primera hora del matí d'aquest 23 d'octubre. FGC ofereix un servei substitutori per carretera entre les dues estacions.

 

 

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: