La plaça del Pi, inundada durant aquesta matinada
La plaça del Pi, inundada durant aquesta matinada | Cedida

 

 

La plaça del Pi de Bellaterra s'ha inundat completament. Aproximadament uns 80 litres per metre quadrat han caigut a la zona de Bellaterra entre la nit de dimarts 22 a dimecres 23 d'octubre. Unes xifres que, si bé han estat molt inferiors a les d'altres poblacions, han generat problemes a la xarxa viària i de transport de Bellaterra. 

 

 

Concretament, segons indica l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, durant la nit es va tallar el trànsit a la plaça del Pi degut a l'acumulació d'aigua a la calçada i les voreres. La Policia Local va haver d'intervenir fins i tot per enretirar dos cotxes que havien quedat aïllats dins la plaça i rescatar-los. La plaça no ha pogut ser reoberta al trànsit fins a les 8 h del matí.

 

 

La plaça del Pi, inundada aquest matí
La plaça del Pi, inundada aquest matí | Cedida

 

 

A més, diversos veïns han tingut problemes per talls de llum, tot i que des de Bombers de la Generalitat de Catalunya indiquen que no han intervingut en cap domicili. D'altra banda, també s'ha vist afectada la circulació de combois dels Ferrocarrils de la Generalitat

 

 

La circulació als Ferrocarrils de la Generalitat segueix amb problemes entre Can Feu-Gràcia i Sant Quirze a les 13 h, tot i que des de l'empresa expliquen que hi ha un servei d'autobús entre les dues parades. 

 

 

La plaça del Pi, inundada a les 07.45 h d'aquest matí
La plaça del Pi, inundada a les 07.45 h d'aquest matí | Cedida