Cerdanyola Comerç i Serveis ha celebrat, el 27 d'octubre, una festa d'aniversari
Cerdanyola Comerç i Serveis ha celebrat, el 27 d'octubre, una festa d'aniversari | Cedida

 

 

L'associació comercial i local Cerdanyola Comerç i Serveis ha celebrat, durant el matí del diumenge 27 d'octubre, la festa del seu 5è aniversari. Els més petits també s'hi han sumat ben animats perquè, ja a les 10 h a l'Avinguda Canaletes, s'ha col·locat una carpa amb un taller de manualitats infantil amb de la Roser, la mascota de l'associació. 

 

 

Pel fet que aquesta festa també celebra el final de la campanya 'Enganxa't al 5', durant el matí s'han repartit els premis als cinc guanyadors. Xavi Olivé, president de l'associació, ha afirmat que d'ençà que es va posar en marxa la campanya, s'han omplert més de 1.000 butlletes en compres fetes als comerços associats a Cerdanyola Comerç i Serveis. 

 

 

Àngels Mas, Juan Calix, Gloria Grimaldo, Eloisa Valdayo i Yolanda López han estat els afortunats i han pujat a l'escenari per recollir el premi de 500 € que han rebut en format de val per a bescanviar en productes o serveis dels 195 establiments associats. “Aquesta campanya la vam fer, sobretot, enfocada a la fidelització del client”, explica Olivé. “Volem que, per cada compra que aquest faci, tingui un motiu per quedar-se”, afegeix. 

 

 

 

 

A l'acte hi han acudit també l'alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, la regidora de Promoció Econòmica, Carme ArchéJoan Sánchez (Junts per Cerdanyola) i el Ramon i la Cristina, membres de la junta. L'alcalde Carlos Cordón, afirmava: “El que ens interessa és fer comerç local que és el que fa que la ciutat segueixi creixent”. Xavi Olivé també ha fet una sèrie d'agraïments.

 

 

Cerdanyola Comerç i Serveis han bufat les espelmes del seu 5è aniversari acompanyats de tots els convidats. Després de repartir el pastís entre els veïns i veïnes, ha seguit la festa amb una actuació musical infantil que ha fet cantar i ballar els nens i nenes participants fins al migdia.

 

 

Cinc anys de l'Associació Cerdanyola Comerç i Serveis

 

Fa cinc anys que a Cerdanyola hi havia quatre associacions comercials dividides i que van voler ajuntar-se a causa dels problemes del sector en els recursos econòmics i de personal. “Ara som una junta àmplia i portem diverses activitats i campanyes a la ciutat”, afirma Olivé.

 

 

Durant 4 anys, i per cada Nadal, Cerdanyola Comerç i Serveis ha ofert als cerdanyolencs una pista de gel “per dinamitzar el comerç durant aquesta època forta de l'any”. Ara, afirma el president de l'associació, volen canviar de dinàmica. Cerdanyola Comerç i Serveis encara no poden avançar res, però declaren estar treballant conjuntament amb l'Ajuntament per oferir una altra activitat aquest Nadal. “Estem ultimant els detalls, però serà una campanya on els socis també hi participin”.