Ramon Andreu parla al Ple de la Junta de Veïns d'aquest dilluns 15
Ramon Andreu parla al Ple de la Junta de Veïns d'aquest dilluns 15 | Laia TR

 

 

El Ple de la Junta de Veïns de Bellaterra tornarà a reunir-se en una sessió ordinària, la primera després de l'estiu. Tot i que els partits polítics a l'EMD es van reunir ja el passat dia 30 de setembre, aquest dilluns 28 ho tornaran a fer de forma més extensa, a les 20 h, a la Sala Gran de l'entitat, a la plaça Joan Maragall. 

 

 

Entre les qüestions que es tractaran destaca especialment que es farà una declaració conjunta de tots els partits sobre la sentència del Tribunal Suprem als presos polítics, el passat 14 d'octubre. L'ordre del dia també preveu modificar les funcions dels agents cívics, que es van definir en l'últim ple ordinari de juliol i que, fins ara, incloïen fins a 24 actuacions possibles.

 

 

Ordre del dia de la Junta de Veïns ordinària de l'EMD de Bellaterra del 28 d'octubre de 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

 

A més d'aquestes qüestions, la Junta preveu modificar el reglament orgànic de l'entitat, a partir del qual es fixa el funcionament dels plenaris de la Junta de Veïns de l'EMD. 

 

 

Finalment, Esquerra Republicana a Bellaterra presentarà dues propostes: una, per l'accés a la Junta d'Assessorament de Presidència de l'EMD; l'altra, per la millora del transport interurbà de Bellaterra

 

 

D'altra banda, en ser una sessió ordinària del plenari, tots els veïns i veïnes que ho desitgin podran assistir per fer precs i preguntes als representants polítics del barri.