La Coordinadora d’Assemblees de Facultat de la UAB crida a la vaga indefinida

by | oct. 29, 2019 | Política

Estudiants de l'Autònoma tallen l'AP-7 com a part de la crida a la vaga indefinida

Estudiants de l'Autònoma tallen l'AP-7 com a part de la crida a la vaga indefinida | Cedida

 

La Coordinadora d'Assemblees de Facultat de la Universitat Autònoma de Barcelona torna a cridar a la mobilització, després de fer-ho durant la setmana passada. Segons han fet públic en un comunicat, signat aquest dilluns 28 d'octubre, l'entitat que agrupa les assemblees de les facultats de la UAB advoca pel sistema d'avaluació única com a forma de compatibilitzar l'activitat avaluativa amb les mobilitzacions per la sentència del Procés i l'actuació policial durant aquestes. 

 

 

 

 

De forma més específica, la Coordinadora la vaga estaria legitimada “davant l'excepcionalitat política i el marc de mobilitzacions constant que s'està produint a Catalunya”, explica en el comunicat. Especialment, carrega contra les “irregularitats policials i judicials que coarten la llibertat d'expressió i manifestació” i que, durant la primera setmana de mobilitzacions, han tingut com a conseqüència “579 persones ferides, 4 d'elles perdent la visió d'un ull, 194 detingudes i 28 empresonades”, afirma l'entitat. 

 

 

Per tot això, han indicat al text que “ens adherim a la vaga estudiantil indefinida convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, perquè entenem que aquesta com a eina legítima per garantir el nostre dret a manifestar-nos“. Un text que finalitza cridant a la participació dels estudiants a totes les convocatòries de vaga als diferents municipis i centres. 

 

 

 

 

Com a part de les mobilitzacions de la vaga, unes 200 persones han tallat l'AP-7 a l'altura de la UAB al voltant de les 11.30 h d'aquest dimarts 29 durant aproximadament 15 minuts, segons han confirmat des de la universitat. Tanmateix, indiquen que les facultats del campus de Bellaterra segueixen obertes i fent classe de forma normal i, per tant, la vaga no seria efectiva de moment. 

Vols llegir més…?

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: