Cotxes patrulla dels Mossos, en una imatge d'arxiu
Cotxes patrulla dels Mossos, en una imatge d'arxiu | Jordi Play

 

 

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord demanen la col·laboració ciutadana per identificar el presumpte autor material d'un assassinat.

 

 

Imatge dels pressumptes criminals
Imatge dels pressumptes criminals | Mossos d'Esquadra

 

 

Els fets es remunten a les 04:15 hores del 29 de juny de 2019 quan un home va aparèixer mort al carrer Gràcia número 33 de Sabadell. Els investigadors van  determinar que la causa de la mort era de caràcter homicida i van iniciar una investigació per establir-ne l'autoria.  

 

 

De la investigació en curs s'ha pogut determinar que, en els fets i en la mort de la víctima, hi participa un home que anava acompanyat d'una dona. Aquestes dues persones van quedar enregistrades per càmeres de seguretat de la zona.

 

 

 

 

Donat que les indagacions que s'han dut a terme fins al moment no han pogut determinar la identitat de l'autor del crim els mossos han obtingut autorització judicial per a l'exhibició de les imatges als mitjans de comunicació amb la finalitat que alguna persona pugui aportar dades que facilitin la identificació del presumpte autor dels fets i la noia que l'acompanyava.

 

 

Des dels Mossos d'Esquadra s'ha volgut fer una crida a la col·laboració ciutadana per veure si algú disposa d'alguna informació que contribueixi a la identificació de les persones que surten a les imatges.

 

 

Imatge dels pressumptes criminals
Imatge dels pressumptes criminals | Mossos d'Esquadra

 

 

En aquest sentit, han posat en marxa un compte de correu electrònic i un telèfon a través dels quals la ciutadania pot contactar amb els Mossos en el supòsit que disposi d'informació d'interès relacionada amb aquesta qüestió: mossos.homicidisabadell@gencat.cat, telèfon 667 08 97 96. En aquest telèfon s'hi poden deixar contactes a la bústia de veu i també enviar missatges de text a les plataformes WhatsApp i Telegram.