Moment del plenari
Moment del plenari | Toni Alfaro

 

 

Els partits del poble van tornar a reunir-se aquest dilluns 28 d'octubre en un ple ordinari de la Junta de Veïns de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra. Es va celebrar a les 20 h a la Sala Gran de l'edifici de l'EMD.

 

 

Entre els temes tractats, es va aprovar una modificació del reglament de l'entitat pel qual no es podien incloure al plenari temes de política no local i un  text de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem als presos polítics. D'altra banda, es va desestimar la inclusió dels grups de l'oposició a la Junta d'Assessorament de Presidència, i es va retirar una moció per millorar el transport interurbà a Bellaterra. 

 

 

Tot seguit podeu consultar els vídeos de la sessió completa:

 

 

 

Podeu llegir la crònica del Ple aquí