Portada de l'edició d'octubre de la publicació en paper del BellaterraDiari
Portada de l'edició d'octubre de la publicació en paper del BellaterraDiari | Redacció

 

 

Ja tenim aquí l'edició d'octubre del BellaterraDiari en paper. Una edició que té com a tema de portada les actuacions i declaracions en contra de la sentència del Tribunal Suprem als presos polítics, tot i que també tracta els temes d'actualitat més rellevants del mes a Bellaterra. 

 

 

Sobre la sentència, la publicació parla del seu rebuig per part dels partits a l'EMD, així com les actuacions a la Universitat Autònoma de Barcelona sobre aquesta qüestió, que van implicar fins i tot l'ocupació del rectorat. A més, el tema de portada explica com es va viure la jornada de vaga del 18 d'octubre a Bellaterra, tant per part dels comerços com des de la perspectiva dels veïns que van participar en les Marxes per la Llibertat

 

 

Vegeu aquí la versió en pdf:

 

 

BellaterraDiari en paper, número 13, octubre 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

 

Al número en paper del BellaterraDiari també parlem sobre la baixada de les pilones al Camí Antic de Sant Cugat per mandat judicial i els números de les eleccions generals del pròxim diumenge 10 de novembre. També explorem la denúncia de “Bellaterra és Sant Cugat a l'Ajuntament per les signatures per l'annexió, el sanejament de la vegetació a l'estació de Ferrocarrils i l'enderroc de “la caseta dels Pous” d'Aigües de Sabadell

 

 

Els comptes de l'EMD al tancament de l'exercici del 2018 i la neteja del bosc per part d'alumnes de l'escola Waldorf durant la Vaga Mundial pel Clima tanquen els textos. Tanmateix, també recordem en imatges el nomenament com a mossèn de Pascal Mwumvaneza, la inundació de la plaça del Pi durant els aiguats de finals de mes, la victòria al mundial de Superbikes dels germans Roda i les dades de l'inici de curs del Grup Escolta Bellaterra.

 

 

Durant els pròxims dies ja podreu gaudir de l'edició d'octubre a casa. Mireu a la vostra bústia per a trobar el vostre exemplar!