S’inaugura el bar del Centre Cívic del Turó amb espectacle de màgia i aperitiu

by | oct. 30, 2019 | Societat

La presentació del nou bar del Centre Cívic va tenir una bona acollida entre els veïns

La presentació del nou bar del Centre Cívic va tenir una bona acollida entre els veïns | Cedida

 

 

El bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau ja ha inaugurat de forma oficial la seva nova etapa. Després que els anteriors gestors es jubilessin el passat mes de juliol i l'EMD cedís la seva gestió a l'actual encarregada, Elisabeth Fernández Parra, aquest diumenge 27 d'octubre es va presentar oficialment la seva nova gestió. Els nous gestors ho van fer amb un aperitiu obert a tothom al local del carrer 9, número 69, a les 12.30 h. 

 

 

L'aperitiu va consistir en broquetes de tomàquet cherry amb mozzarella, cullereta de seitó amb melmelada de tomàquet, torradeta d'escalivada amb anxova, cons de xocolata amb foie, boulavent farcit d'amanida d'estiu amb anous, amanida de marisc, patates braves amb allioli, melós de vedella amb salsa d'Oporto, fideuà casolana i brownie de xocolata negra. També s'hi van incloure begudes i una copa de cava per als assistents.

 

 

Aperitius servits durant la presentació

Aperitius servits durant la presentació | Cedida

 

 

D'altra banda, va amenitzar la celebració un espectacle del Magic Simón, que va anar entre els grups d'assistents realitzant trucs de màgia. 

 

 

Segons informen des del mateix bar, la recepció va ser molt bona i els assistents van estar molt contents amb la celebració. Una festa que, més que una inauguració, pretenia ser una presentació de la nova línia del bar a la que van assistir tant veïns del Turó com de la resta de Bellaterra, així com de la mateixa Cerdanyola.

 

 

Aperitius servits durant la presentació

Aperitius servits durant la presentació | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: