Falsa alarma per uns joves sospitosos de vigilar cases per robar a Bellaterra

by | oct. 31, 2019 | Successos

Mossos d'Esquadra intervenint el cotxe dels quatre joves sospitosos

Mossos d'Esquadra intervenint el cotxe dels quatre joves sospitosos | Cedida

 

 

Dues patrulles dels Mossos d'Esquadra han fet parar un cotxe d'alta gamma a Bellaterra en el que anaven quatre joves i han sigut escorcollats. Els fets han succeït aquest dijous 31 d'octubre, al voltant de les 12.30 h, a la secció de la BV-1414 entre el restaurant Ébano i el restaurant Bellateca.

 

 

Els agents han escorcollat i parlat amb els joves durant 30 minuts i els han deixat marxar sense cap càrrec, fora de tota sospita. Segons han informat des de Mossos, els joves circulaven a baixa velocitat i semblaven vigilar les cases, cosa que ha cridat l'atenció dels agents.

 

 

Des del cos han explicat que, davant la gran quantitat de robatoris a Bellaterra, mantenen una vigilància especial sobre els vehicles i persones sospitosos d'obtenir informació per a planejar assalts a les cases. 

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: