Mossos d'Esquadra intervenint el cotxe dels quatre joves sospitosos
Mossos d'Esquadra intervenint el cotxe dels quatre joves sospitosos | Cedida

 

 

Dues patrulles dels Mossos d'Esquadra han fet parar un cotxe d'alta gamma a Bellaterra en el que anaven quatre joves i han sigut escorcollats. Els fets han succeït aquest dijous 31 d'octubre, al voltant de les 12.30 h, a la secció de la BV-1414 entre el restaurant Ébano i el restaurant Bellateca.

 

 

Els agents han escorcollat i parlat amb els joves durant 30 minuts i els han deixat marxar sense cap càrrec, fora de tota sospita. Segons han informat des de Mossos, els joves circulaven a baixa velocitat i semblaven vigilar les cases, cosa que ha cridat l'atenció dels agents.

 

 

Des del cos han explicat que, davant la gran quantitat de robatoris a Bellaterra, mantenen una vigilància especial sobre els vehicles i persones sospitosos d'obtenir informació per a planejar assalts a les cases.