[FOTOS] Els comerços de Bellaterra es vesteixen de Halloween

by | oct. 31, 2019 | Galeries de fotos

Entrar a comprar al supermercat i que t’atengui una monja malèfica no és una cosa que passi cada dia. Tanmateix, és el que ha passat avui als clients del Condis de Bellaterra. I és que els seus empleats s’han disfressat per a commemorar la festa de Halloween, en un 31 d’octubre que significa la revetlla de Tots Sants i, per tant, dia dels difunts a Catalunya.

El mateix passava a aquells que s’han apropat a la perruqueria Teresa Romero, a on nines diabòliques es trobaven disposades a tallar i arreglar els cabells amb una mirada inquietant com poques vegades s’ha pogut veure a la plaça del Pi. Entrar-hi era entrar en un món de carabasses somrients i ratpenats malèvols.  

Des del BellaterraDiari hem volgut recollir algunes de les imatges més simpàtiques de les disfresses dels treballadors dels dos comerços. Esperem que en gaudiu o… en patiu!

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: