[FOTOS] Els comerços de Bellaterra es vesteixen de Halloween

by | oct. 31, 2019 | Galeries de fotos

Entrar a comprar al supermercat i que t’atengui una monja malèfica no és una cosa que passi cada dia. Tanmateix, és el que ha passat avui als clients del Condis de Bellaterra. I és que els seus empleats s’han disfressat per a commemorar la festa de Halloween, en un 31 d’octubre que significa la revetlla de Tots Sants i, per tant, dia dels difunts a Catalunya.

El mateix passava a aquells que s’han apropat a la perruqueria Teresa Romero, a on nines diabòliques es trobaven disposades a tallar i arreglar els cabells amb una mirada inquietant com poques vegades s’ha pogut veure a la plaça del Pi. Entrar-hi era entrar en un món de carabasses somrients i ratpenats malèvols.  

Des del BellaterraDiari hem volgut recollir algunes de les imatges més simpàtiques de les disfresses dels treballadors dels dos comerços. Esperem que en gaudiu o… en patiu!

Vols llegir més…?

El Turó de Sant Pau recupera la seva Festa Major després de 2 anys

El Turó de Sant Pau recupera la seva Festa Major després de 2 anys

Aquest mes de juny ha tingut lloc la Festa Major del Turó de Sant Pau organitzada per la seva associació de veïns. Aquest barri, pertanyent a Bellaterra i fent frontera amb el campus de la Universitat Autònoma i la ciutat de Sabadell, va celebrar la seva festa durant el 17, 18 i 19 de juny.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: