Entrar a comprar al supermercat i que t’atengui una monja malèfica no és una cosa que passi cada dia. Tanmateix, és el que ha passat avui als clients del Condis de Bellaterra. I és que els seus empleats s’han disfressat per a commemorar la festa de Halloween, en un 31 d’octubre que significa la revetlla de Tots Sants i, per tant, dia dels difunts a Catalunya.

El mateix passava a aquells que s’han apropat a la perruqueria Teresa Romero, a on nines diabòliques es trobaven disposades a tallar i arreglar els cabells amb una mirada inquietant com poques vegades s’ha pogut veure a la plaça del Pi. Entrar-hi era entrar en un món de carabasses somrients i ratpenats malèvols.  

Des del BellaterraDiari hem volgut recollir algunes de les imatges més simpàtiques de les disfresses dels treballadors dels dos comerços. Esperem que en gaudiu o… en patiu!