A presó la dona que va robar i agredir treballadors del Mercadona de Cerdanyola

by | oct. 31, 2019 | Successos

La dona, en el moment de ser enxampada

La dona, en el moment de ser enxampada | Cedida

 

 

Agents de la Policia de la GeneralitatMossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola van detenir el 28 d’octubre una dona de 32 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Terrassa com a presumpta autora de dos robatoris violents en dos establiments comercials de la mateixa cadena d’alimentació.

 

 

Els dos fets van succeir de la mateixa manera i en dos establiments comercials d’una mateixa cadena d’alimentació. La dona entrava al supermercat acompanyada d’un nen que portava en un cotxet i d’una altra menor. Un cop dins amagava en el cotxet diversos productes i intentava fugir per la sortida habilitada sense compra. 

 

 

En els dos casos la dona va ser detectada pels treballadors de l’establiment i la van aturar abans de sortir del local. També en les dues ocasions, la dona, quan es va adonar que no la volien deixar marxar amb els productes sostrets, es va posar agressiva i va insultar i agredir a tots aquells que la volguessin retenir. La baralla va acabar quan l’arrestada i els dos menors que l’acompanyaven, després de retornar part del material robat i sense deixar d’empentar i de cridar als treballadors, van aconseguir fugir del lloc.

 

 

 

 

El primer robatori va ser el 9 de juliol a Barberà del Vallès i el segon el 23 d’octubre a Cerdanyola del Vallès.

 

 

Les imatges dels fets i la investigació policial posterior van permetre la identificació de la dona i la seva detenció el 28 d’octubre a la mateixa comissaria de Cerdanyola.

 

 

La dona ja havia comès fets delictius similars a Barberà del Vallès, Rubí, Terrassa i Torredembarra.

 

 

Dimecres 30, l’arrestada va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: