Un dels pòsters antimonàrquics enganxats al mobiliari urbà de Bellaterra
Un dels pòsters antimonàrquics enganxats al mobiliari urbà de Bellaterra | Redacció

 

 

Alguns espais de Bellaterra han estat empaperats amb pòsters en contra de la monarquia espanyola. En alguns indrets del poble amb trànsit de pas i afluència de vianants, aquest dilluns 4 de novembre s'han trobat enganxats diversos cartells de caràcter antimonàrquic, especialment sobre mobiliari urbà i caixes elèctriques d'enllumenat.

 

 

Els signes de rebuig a la monarquia espanyola mostren una corona creuada amb un signe de prohibició, així com una fotografia del rei Felip VI d'Espanya cap per avall. Cap entitat ha reclamat l'acció fins al moment. 

 

Les mostres de rebuig s'han col·locat en llocs de pas de vianants i cotxes
Les mostres de rebuig s'han col·locat en llocs de pas de vianants i cotxes | Redacció

 

 

Aquesta acció coincideix amb la visita del monarca espanyol a Barcelona durant la campanya electoral per a l'entrega dels premis Princesa de Girona, que se celebraran aquest dilluns 4 de novembre al Palau de Congressos de Barcelona.

 

 

Durant el cap de setmana, els voltants del Palau es van blindar policialment, segons informa la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, i centenars de persones van tallar diumenge la Diagonal a la capital catalana per mostrar el seu rebuig a la visita del monarca