Rebecca, la noia desapareguda
Rebecca, la noia desapareguda | Mossos d'Esquadra

 

 

 

Una noia ha desaparegut a Sant Cugat del Vallès aquest cap de setmana. Segons informen els Mossos d'Esquadra, es tracta d'una noia de 16 anys anomenada Rebecca, que va desaparèixer el passat dissabte 2 de novembre, al voltant de les 21 h, a la ciutat veïna. 

 

 

El cos policial informa que, en el moment de la desaparició, la noia d'1,65 d'alçada i constitució prima anava vestida amb una faldilla verda, brusa negra i mitjons fins als genolls. Des de Mossos demanen la col·laboració de la població per tal de trobar-la i, en cas de tenir informació sobre ella, demanen que es truqui al 112

 

 

 

 

 

Segons altres informacions complementàries, s'especula que la noia podria haver marxat sola de casa per voluntat pròpia.