Més fred i estabilitat per iniciar la setmana a Bellaterra

by | nov. 4, 2019 | Méteo

El vent ha sigut el protagonista de les últimes jornades

El vent ha sigut el protagonista de les últimes jornades | Toni Alfaro

 

 

Comença una nova setmana a Bellaterra amb el sol i els núvols com a protagonistes de primers de novembre, com destaca el meteoròleg Francesc Mauri. També remarca que el vent anirà desapareixent, però, no ho farà del tot. Cal destacar que hi haurà una baixada de la temperatura, tot i que el meteoròleg no pronostica que arribin precipitacions.

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: