Dinar solidari de la mà de bellaterrenques per ajudar a pacients del Senegal

by | nov. 4, 2019 | Societat

L'equip de Meduses treballa fent intervencions a Senegal

L'equip de Meduses treballa fent intervencions a Senegal | Meduses a Thionck Essyl

 

Ja és tot a punt per la celebració del tercer dinar solidari de “Raconets” per a recaptar fons per la iniciativa Meduses, creada per proporcionar assistència mèdica de primera prioritat a gent necessitada al Senegal. L'àpat serà el proper dissabte 16 de novembre al restaurant Vulcano de Sant Cugat del Vallès, i espera recollir tota l'ajuda possible per als entre 4 i 5 cirurgians de Catalunya que, any rere any, es desplacen al país africà. 

 

 

El blog “Raconets”, de l'enginyera bellaterrenca Tonia Rius, col·labora per tercer any en la difusió i organització de l'esdeveniment solidari. Segons explica la mateixa Rius, “el resultat de l'any passat va ser molt bo, tothom va quedar encantat i va ser un èxit total”. Un èxit que també s'ha pogut consolidar, segons la bellaterrenca, gràcies als propietaris del restaurant santcugatenc. 

 

 

 

 

Meduses és una organització de metges liderada per la també bellaterrenca Ita Llauradó. És una associació sense ànim de lucre que, durant tot l'any, recopila material sobrant d'hospitals de Catalunya i, dos cops l'any, es desplaça a Senegal per a fer intervencions de primera necessitat a aquells que ho necessitin.

 

 

  

Amb intenció d'ajudar-los, i facilitar els tràmits, Raconets ha posat a disposició dels interessats uns números de compte per a gestionar més fàcilment les aportacions, siguin dels què hi volen participar com d'aquells que només volen aportar una quantitat de forma voluntària. Rius destaca que, per a fer la reserva d'aquells que vulguin assistir, no n'hi ha prou amb trucar al restaurant, sinó que haurà d'emprar-se el pagament previ, que inclou no només l'aportació dels interessats, sinó també una rebaixa per part de l'establiment.

 

 

 

Podeu trobar més informació sobre el dinar aquí.  

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: