Jornada de donació de sang a la Vila Universitària

by | nov. 5, 2019 | Societat

Donació de sang durant la Festa Major de Bellaterra 2019

Donació de sang durant la Festa Major de Bellaterra 2019 | Toni Alfaro

 

 

Després del rècord absolut de donacions de sang durant la Festa Major de Bellaterra d'enguany, els bellaterrencs tornen a tenir una oportunitat per a col·laborar a les reserves del Banc de Sang i Teixits. L'entitat organitza aquest dimecres 6 de novembre una jornada de donació de sang a la Vila Universitària de 16.30 a 20 h. 

 

 

Per a donar sang només cal estar en bona condició de salut i portar un document identificatiu com el DNI, el NIE, passaport o permís de conduir. D'altra banda, si no esteu inscrits com a donants de sang, la primera vegada haureu d'omplir un qüestionari i rebreu, mesos després, el resultat de la vostra anàlisi de sang bàsica. 

 

 

Per a més informació, podeu consultar el web del Banc de Sang. Si no sou a prop de Bellaterra aquest dimecres, podeu consultar el calendari de donacions

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: