Donació de sang durant la Festa Major de Bellaterra 2019
Donació de sang durant la Festa Major de Bellaterra 2019 | Toni Alfaro

 

 

Després del rècord absolut de donacions de sang durant la Festa Major de Bellaterra d'enguany, els bellaterrencs tornen a tenir una oportunitat per a col·laborar a les reserves del Banc de Sang i Teixits. L'entitat organitza aquest dimecres 6 de novembre una jornada de donació de sang a la Vila Universitària de 16.30 a 20 h. 

 

 

Per a donar sang només cal estar en bona condició de salut i portar un document identificatiu com el DNI, el NIE, passaport o permís de conduir. D'altra banda, si no esteu inscrits com a donants de sang, la primera vegada haureu d'omplir un qüestionari i rebreu, mesos després, el resultat de la vostra anàlisi de sang bàsica. 

 

 

Per a més informació, podeu consultar el web del Banc de Sang. Si no sou a prop de Bellaterra aquest dimecres, podeu consultar el calendari de donacions