Jornada de donació de sang a la Vila Universitària

by | nov. 5, 2019 | Societat

Donació de sang durant la Festa Major de Bellaterra 2019

Donació de sang durant la Festa Major de Bellaterra 2019 | Toni Alfaro

 

 

Després del rècord absolut de donacions de sang durant la Festa Major de Bellaterra d'enguany, els bellaterrencs tornen a tenir una oportunitat per a col·laborar a les reserves del Banc de Sang i Teixits. L'entitat organitza aquest dimecres 6 de novembre una jornada de donació de sang a la Vila Universitària de 16.30 a 20 h. 

 

 

Per a donar sang només cal estar en bona condició de salut i portar un document identificatiu com el DNI, el NIE, passaport o permís de conduir. D'altra banda, si no esteu inscrits com a donants de sang, la primera vegada haureu d'omplir un qüestionari i rebreu, mesos després, el resultat de la vostra anàlisi de sang bàsica. 

 

 

Per a més informació, podeu consultar el web del Banc de Sang. Si no sou a prop de Bellaterra aquest dimecres, podeu consultar el calendari de donacions

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: