Prop de 16.000 visites a la pàgina del BellaterraDiari a l’octubre

by | nov. 5, 2019 | Bellaterra Diari

BellaterraDiari és el diari digital de referència a Bellaterra

BellaterraDiari és el diari digital de referència a Bellaterra | Redacció

 

 

BellaterraDiari torna a encarar la tardor amb dades molt positives. Les notícies i articles del diari van rebre un total de 15.688 lectures al web, una xifra que s'acosta a les més de 20.000 que es van assolir durant el mes maig, coincidint amb les eleccions municipals, i a les 17.300 del mes d'abril, durant el mes d'eleccions generals. 

 

 

D'altra banda, la xifra d'usuaris únics torna a ser de gran rellevància per un mitjà territorial de Bellaterra, ja que durant l'octubre hem arribat a gairebé 6.000 lectors únics. En concret, 5.886 lectors diferents van visitar la pàgina, una xifra que doble gairebé la població total de Bellaterra, que no arriba a les 3.000 persones. Uns resultats que demostren la confiança que els bellaterrencs, bellaterrenques, vallesans i veïns en general han dipositat en el projecte, que el mes passat va arribar també a les 11.545 sessions iniciades al nostre portal web.

 

 

Cal recordar, a més, que l'edició en paper ja arriba a totes les llars i bústies de Bellaterra de forma mensual, gràcies als comerços i empreses del poble. Tanmateix, el suport digital segueix sent la nostra plataforma principal, amb un seguiment per telèfon mòbil del 65 %, 31% en ordinador i tauleta 4%. De la mateixa manera, les dades sobre la web indiquen que prop d'un 35% dels lectors són lectors nous

 

 

Pel que fa als temes més rellevants, a l'octubre va destacar la baixada de pilones del Camí Antic, l'ocupació del rectorat per part dels estudiants de la UAB, la neteja del bosc per part d'alumnes de l'escola Waldorf-Steiner, les imatges pel desplegament dels Mossos a la UAB i la consulta per saber si es forma part d'una mesa electoral pel pròxim 10-N. 

 

 

Com puc col·laborar amb el BellaterraDiari?

 

Aquests números no serien possibles sense una tasca constant i conscient sobre els temes de rellevància per a Bellaterra i un seguiment professional i acurat. Per això, cal que des de la redacció puguem treballar com a professionals del periodisme per a transmetre una informació de qualitat i rellevància per a tots els veïns i veïnes de Bellaterra

 

 

Si creus que fem una bona feina i pots ajudar a la nostra tasca, fes-te Soci-subscriptor del BellaterraDiari i rebràs diferents avantatges com la invitació a un Consell de Redacció Participatiu amb berenar inclòs, totes les edicions en pdf del diari i més edicions en paper a la teva bústia, a més d'una bossa de tela de BellaterraDiari, entre altres regals. Vols saber com fer-ho? Omple el formulari aquí. 

 

Si, pel contrari, estàs interessat en arribar a tot el mercat de Bellaterraanunciar-te, planificar campanyes de comunicació, disseny o gestió de xarxes socials  contacta amb el 600 25 33 68.

 

Gràcies per la vostra confiança i fer poble.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: