BellaterraDiari és el diari digital de referència a Bellaterra
BellaterraDiari és el diari digital de referència a Bellaterra | Redacció

 

 

BellaterraDiari torna a encarar la tardor amb dades molt positives. Les notícies i articles del diari van rebre un total de 15.688 lectures al web, una xifra que s'acosta a les més de 20.000 que es van assolir durant el mes maig, coincidint amb les eleccions municipals, i a les 17.300 del mes d'abril, durant el mes d'eleccions generals. 

 

 

D'altra banda, la xifra d'usuaris únics torna a ser de gran rellevància per un mitjà territorial de Bellaterra, ja que durant l'octubre hem arribat a gairebé 6.000 lectors únics. En concret, 5.886 lectors diferents van visitar la pàgina, una xifra que doble gairebé la població total de Bellaterra, que no arriba a les 3.000 persones. Uns resultats que demostren la confiança que els bellaterrencs, bellaterrenques, vallesans i veïns en general han dipositat en el projecte, que el mes passat va arribar també a les 11.545 sessions iniciades al nostre portal web.

 

 

Cal recordar, a més, que l'edició en paper ja arriba a totes les llars i bústies de Bellaterra de forma mensual, gràcies als comerços i empreses del poble. Tanmateix, el suport digital segueix sent la nostra plataforma principal, amb un seguiment per telèfon mòbil del 65 %, 31% en ordinador i tauleta 4%. De la mateixa manera, les dades sobre la web indiquen que prop d'un 35% dels lectors són lectors nous

 

 

Pel que fa als temes més rellevants, a l'octubre va destacar la baixada de pilones del Camí Antic, l'ocupació del rectorat per part dels estudiants de la UAB, la neteja del bosc per part d'alumnes de l'escola Waldorf-Steiner, les imatges pel desplegament dels Mossos a la UAB i la consulta per saber si es forma part d'una mesa electoral pel pròxim 10-N. 

 

 

Com puc col·laborar amb el BellaterraDiari?

 

Aquests números no serien possibles sense una tasca constant i conscient sobre els temes de rellevància per a Bellaterra i un seguiment professional i acurat. Per això, cal que des de la redacció puguem treballar com a professionals del periodisme per a transmetre una informació de qualitat i rellevància per a tots els veïns i veïnes de Bellaterra

 

 

Si creus que fem una bona feina i pots ajudar a la nostra tasca, fes-te Soci-subscriptor del BellaterraDiari i rebràs diferents avantatges com la invitació a un Consell de Redacció Participatiu amb berenar inclòs, totes les edicions en pdf del diari i més edicions en paper a la teva bústia, a més d'una bossa de tela de BellaterraDiari, entre altres regals. Vols saber com fer-ho? Omple el formulari aquí. 

 

Si, pel contrari, estàs interessat en arribar a tot el mercat de Bellaterraanunciar-te, planificar campanyes de comunicació, disseny o gestió de xarxes socials  contacta amb el 600 25 33 68.

 

Gràcies per la vostra confiança i fer poble.