Imatge de la reunió de formació de Més Cerdanyola
Imatge de la reunió de formació de Més Cerdanyola | Cedida

 

 

La ciutat té un nou partit políticMés Cerdanyola es va constituir el passat 24 d'octubre com a nou grup polític a la ciutat. Des del partit asseguren que pretenen ser “una nova oferta més feminista, més verda, més útil i més justa”.

 

 

Més Cerdanyola és la versió local de Más País, la candidatura d'Íñigo Errejón a les eleccions generals del 10 de novembre. Des de la nova formació cerdanyolenca asseguren que tenen l'objectiu de presentar-se a les pròximes eleccions municipals.

 

 

Íñigo Ramos, portaveu de Més Cerdanyola, va expressar que aquest nou partit “és obert a tothom, on hi ha ciutadans que provenen de diferents sensibilitats que en aquest moment prioritzen tenir un govern on es puguin posar en marxa polítiques progressistes abans de mantenir-se en aquest enroc infinit en el qual ningú no deixa fer res a ningú.”

 

 

Ramos afegeix que mai “hi havia estat en la política i tinc molt clar que aquí estic de passada”. El portaveu de Més Cerdanyola fa quatre anys que segueix l'activitat política d'Íñigo Errejón i Manuela Carmena “pel seu estil diferencial de la resta de polítics; no busquen la confrontació, sinó que busquen el consens de manera incansable.” Íñigo Ramos conclou que per arribar a un acord “has d'estar disposat a renunciar a alguna cosa. Aquesta crisi política actual no se solucionarà sola. Necessitem ajuda per a aquest fi”.

 

 

Com a secció local de Más País, des de Més Cerdanyola donen suport a les mesures que Íñigo Errejón fa en la seva candidatura a les eleccions generals. “Dues de les mesures cabdals d'aquest nou partit són convertir la setmana laboral en quatre dies o 32 hores i habilitar el vot a partir dels 16 anys”, expliquen.