Es constitueix el partit polític Més Cerdanyola

by | nov. 6, 2019 | Política

Imatge de la reunió de formació de Més Cerdanyola

Imatge de la reunió de formació de Més Cerdanyola | Cedida

 

 

La ciutat té un nou partit políticMés Cerdanyola es va constituir el passat 24 d'octubre com a nou grup polític a la ciutat. Des del partit asseguren que pretenen ser “una nova oferta més feminista, més verda, més útil i més justa”.

 

 

Més Cerdanyola és la versió local de Más País, la candidatura d'Íñigo Errejón a les eleccions generals del 10 de novembre. Des de la nova formació cerdanyolenca asseguren que tenen l'objectiu de presentar-se a les pròximes eleccions municipals.

 

 

Íñigo Ramos, portaveu de Més Cerdanyola, va expressar que aquest nou partit “és obert a tothom, on hi ha ciutadans que provenen de diferents sensibilitats que en aquest moment prioritzen tenir un govern on es puguin posar en marxa polítiques progressistes abans de mantenir-se en aquest enroc infinit en el qual ningú no deixa fer res a ningú.”

 

 

Ramos afegeix que mai “hi havia estat en la política i tinc molt clar que aquí estic de passada”. El portaveu de Més Cerdanyola fa quatre anys que segueix l'activitat política d'Íñigo Errejón i Manuela Carmena “pel seu estil diferencial de la resta de polítics; no busquen la confrontació, sinó que busquen el consens de manera incansable.” Íñigo Ramos conclou que per arribar a un acord “has d'estar disposat a renunciar a alguna cosa. Aquesta crisi política actual no se solucionarà sola. Necessitem ajuda per a aquest fi”.

 

 

Com a secció local de Más País, des de Més Cerdanyola donen suport a les mesures que Íñigo Errejón fa en la seva candidatura a les eleccions generals. “Dues de les mesures cabdals d'aquest nou partit són convertir la setmana laboral en quatre dies o 32 hores i habilitar el vot a partir dels 16 anys”, expliquen.

Vols llegir més…?

Dimiteix la vocal de l’EMD, Mei Barceló, per una polèmica a Twitter

Dimiteix la vocal de l’EMD, Mei Barceló, per una polèmica a Twitter

Dimiteix la vocal de cultura i esports de l’Entitat Municipal Desentralitzada (EMD), Mei Barceló, després de ser acusada de publicar una piulada a Twitter que ha aixecat polseguera on feia referència a “los ñordos que vinisteis aquí desde la Tierra de las 3 cosechas (…)”

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: