Restaurant Bellateca de Bellaterra
Restaurant Bellateca de Bellaterra | Toni Alfaro

 

 

El restaurant Bellateca de Bellaterra va patir un robatori amb força. Va ser aquest dimarts 5 de novembre, al voltant de les 19.45 h, moment en què va saltar l'alarma del local i en el que, a través de les imatges de videovigilància, es va veure un home encaputxat a l'interior del local. Tot i això, el lladre no van endur-se diners ni objectes de valor. 

 

 

L'intrús hauria aprofitat que els dimarts tanca el restaurant per a dur a terme l'assalt a l'establiment i, segons diu la seva propietària i veïna de Bellaterra, Carme Ribot, “van entrar per una finestra”. Explica que, tot i que els Mossos d'Esquadra es van personar al local deu minuts després, l'assaltant va poder fugir, aparentment sense que ningú el veiés: “ens estranya que ningú veiés al lladre, i ens agradaria que, si algú va veure algú sospitós, ens ajudi a trobar-lo”, lamenta Ribot. 

 

 

La propietària explica que “quan vaig arribar van venir els Mossos i els agents cívics de Bellaterra, que estaven coordinats, tot i que no van trobar a ningú”, i s'alegra que no es pogués emportar res. D'altra banda, però, haurà de reparar la finestra i la porta que el lladre van trencar durant el robatori. 

 

 

“Ha sigut només un ensurt, però si ets de Bellaterra saps que algun dia et tocarà”, assegura Ribot, que lamenta la falta de policia a la zona tot i que “amb els agents cívics ha millorat” a la baixa la quantitat de robatoris al poble. “Com a veïna de Bellaterra, a més de com a propietària d'un local, sabem que, des de fa molts anys, necessitem una presència policial constant, i no hi és”, es resigna la propietària.

 

 

El cas ja és en mans dels Mossos d'Esquadra.