Dos accidents a l'AP-7 han generat 11 kms de cua entre Barberà i Sant Cugat, aquest dijous
Dos accidents a l'AP-7 han generat 11 kms de cua entre Barberà i Sant Cugat, aquest dijous | Trànsit

 

 

Un parell d'accidents han generat importants complicacions al trànsit entre Barberà del Vallès i Sant Cugat a l'AP-7, al seu pas per Bellaterra. Les dues topades, produïdes aquest dijous 7 de novembre, han tingut com a conseqüència llargues cues a la via, tant en sentit nord com sentit sud, de fins a 11 km.

 

 

D'una banda hi ha hagut un accident a Barberà passades les set del matí, què ha obligat a tallar un carril en direcció nord. Tot i que a les vuit del matí ja s'ha reobert el trànsit, encara a les 10.30 del matí hi havia dos kilòmetres en sentit nord amb forta intensitat de trànsit

 

 

 

 

De l'altra, hi ha hagut un segon accident que ha tingut lloc entre Cerdanyola i Sant Cugat, en sentit sud. S'han hagut de tallar dos carrils, ja reoberts, tot i que el volum de trànsit ha estat considerable. Les cues s'havien desfet pràcticament per complet al voltant de les 10 h.