Dos accidents a l’AP-7 generen fins a 11 kms de cua a Bellaterra

by | nov. 7, 2019 | Societat

Dos accidents a l'AP-7 han generat 11 kms de cua entre Barberà i Sant Cugat, aquest dijous

Dos accidents a l'AP-7 han generat 11 kms de cua entre Barberà i Sant Cugat, aquest dijous | Trànsit

 

 

Un parell d'accidents han generat importants complicacions al trànsit entre Barberà del Vallès i Sant Cugat a l'AP-7, al seu pas per Bellaterra. Les dues topades, produïdes aquest dijous 7 de novembre, han tingut com a conseqüència llargues cues a la via, tant en sentit nord com sentit sud, de fins a 11 km.

 

 

D'una banda hi ha hagut un accident a Barberà passades les set del matí, què ha obligat a tallar un carril en direcció nord. Tot i que a les vuit del matí ja s'ha reobert el trànsit, encara a les 10.30 del matí hi havia dos kilòmetres en sentit nord amb forta intensitat de trànsit

 

 

 

 

De l'altra, hi ha hagut un segon accident que ha tingut lloc entre Cerdanyola i Sant Cugat, en sentit sud. S'han hagut de tallar dos carrils, ja reoberts, tot i que el volum de trànsit ha estat considerable. Les cues s'havien desfet pràcticament per complet al voltant de les 10 h. 

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: