La Patronal de Sant Quirze és el teatre principal de la localitat vallesana
La Patronal de Sant Quirze és el teatre principal de la localitat vallesana | Ajuntament de Sant Quirze

 

 

L'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès organitzarà un taller gratuït de teatre amb membres de la companyia d'èxit nacional T de Teatre. La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze, la Diputació de Barcelona i l'entitat juvenil del poble veí Canya Jove, a més d'amb Carme Pla i Marta Pérez, membres de la companyia que acumula èxits com la sèrie de TV3 Jet Lag.

 

 

Les sessions es faran els dies 19, 26 i 28 de novembre a la sala Josep Brossa de la Patronal de Sant Quirze, entre les 18 i les 20 h, i estan dirigides a joves d'entre 12 i 20 anys interessats en el teatre. L'Espai es reserva algunes de les places per als seus alumnes, tot i que hi podran assistir joves que no hi estiguin vinculats. 

 

 

Cartell del taller
Cartell del taller | Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze

 

 

Per poder reservar plaça, els interessats hauran d'inscriure's, segons ordre de contacte, a través del WhatsApp del telèfon de la Canya Jove, 607545784. Podeu obtenir més informació al web de l'Espai