El CDR denuncia la “detenció arbitrària” de Mario, cerdanyolenc de 23 anys

by | nov. 8, 2019 | Política

Marina, companya del Mario, cerdanyolenc de 23 anys detingut

Marina, companya del Mario, cerdanyolenc de 23 anys detingut | Mónica Garcia

 

 

Cada setmana, el CDR de Cerdanyola convoca una concentració davant l'Ajuntament de Cerdanyola per demanar la llibertat dels presos polítics. Aquest 7 de novembre, els concentrats van afegir a les seves demandes el cas de Mario, un cerdanyolenc de 23 anys que va ser detingut el 16 de d'octubre durant les protestes a Barcelona contra la sentència del Procés.

 

 

Marina, companya de Mario, es va dirigir a les desenes de concentrats que van respondre a la convocatòria del CDR, i va denunciar la injustícia del cas i va demanar que se'n faci difusió. Segons va explicar Marina, el seu company es troba en presó preventiva des que el passat 16 de d'octubre va ser detingut a Barcelona durant les protestes contra la sentència del procés. “Mario és un castigat i una víctima més de la repressió de l'Estat”, va dir, insistint en què es tracta d'una “detenció arbitrària“.

 

 

 

 

Marina va narrar com es va produir la detenció: “es trobava tornant a casa amb la seva companya després d'una manifestació i agents de la secreta van aturar el cotxe de forma arbitrària”. Després d'aturar el vehicle, la detenció. “En la segona vista han rebutjat el recurs i en Mario seguirà en presó provisional“, va explicar Marina, qui va exclamar que “la presó preventiva està dissenyada per a altres coses, no per a un jove de 23 anys que va a una manifestació”.

 

 

Durant la concentració, membres del CDR i del grup de suport Llibertat Mario van vendre txapes i material per mostrar el suport al detingut i van recollir cartes per enviar-les al jove cerdanyolenc, qui es troba a la presó de Quatre Camins. Els manifestants també van escriure missatges d'ànim en dues cartulines penjades a la plaça: una pel Mario i l'altra per l'Edu Garzón, el cerdanyolenc detingut en la Operació Judes que es troba a la presó a Madrid.

Vols llegir més…?

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

La pròrroga dels contractes dels serveis relacionats amb la via pública, l’estudi urbanístic de Bellaterra realitzat per la Diputació de Barcelona i el portal de transparència de l’EMD han estat els principals protagonistes del primer ple municipal de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra d’aquest dilluns, 17 de gener celebrat de forma telemàtica a les 20h i que es pot recuperar en aquest enllaç.

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: