Nou producte d’Energètics per neutralitzar l’olor de gasoil i protegir la teva caldera!

by | nov. 8, 2019 | Comerços Amics

Un operari d'energètics mostra el nou Gasoil C Maxi Rendiment

Un operari prepara el nou Gasoil C Maxi Rendiment | Redacció

 

 

L'arribada dels freds fa que molts bellaterrencs, barcelonins i vallesans hagin d'emplenar la seva caldera de gasoil i això implica fer provisió de combustible amb anterioritat. És per aquest motiu que Energètics M. Julià ja està al vostre abast i, aquest any, amb una novetat considerable: un nou producte que neutralitzarà l'olor de gasoil durant el moment de càrrega i descàrrega del combustible.

 

 

Es tracta del Gasoil C Maxi Rendiment, que millora el rendiment i la salut de la vostra caldera alhora que deixa una agradable olor durant la descàrrega. Aquest producte ajuda, així, al benestar de la vostra instal·lació de calefacció alhora que elimina les olors desagradables.

 

 

A més incrementa les prestacions del combustible al mateix temps que evita la corrosió en els motors i calderes, protegint el coure, l’alumini i el ferro. Així, aquest producte funciona com una excel·lent neteja dels sistemes d'alimentació en motors i calderes millorant la combustió del gasoil, protegint contra la corrosió i evitant residus els dipòsits, garantia de futur pel mecanisme.

 

 

Des d'Energètics M. Julià us recomanen, doncs, l'ús d'aquest producte que aplicarà el mateix operari de la companyia. Una innovació que, en global, millora l'estabilitat del circuit i la caldera, aportant fluïdesa i evitant la formació de llots indesitjables i perillosos. 

 

 

Voleu saber-ne més? Només heu de contactar-los i demanar pel producte.

Clients de Bellaterra amb preu especial.

 

 

 

Energètics M. Julià

 

Adreça: Compositor Wagner, 17 Pol. Ind. Can Jardí, (08191) Rubí – Barcelona

Telèfon: 93 588 01 18 / 609 60 11 74

Telèfon només urgències: 610 436 245

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: