10-N: Baixa la participació a les 14 h de la jornada electoral

by | nov. 10, 2019 | Política

vot

Un cerdanyolenc votant aquest 10 de novembre | Adrián Gómez

 

El 42,75% dels votants de Cerdanyola ja ha exercit el seu dret a vot abans de les 14 h del 10 de novembre en la jornada d'eleccions generals. Les primeres dades del Ministeri d'Interior es recullen per municipis i no per barris i aquestes mostren una baixada de la participació a Cerdanyola respecte als comicis del 28 d'abril. Els resultats i participació de Bellaterra s'obtindrà a partir de les 20 hores. El recompte de participació de l'abril va ser del 45,04% a tot Cerdanyola i del 84,7% a Bellaterra

 

Així, quan encara queden sis hores per votar a les eleccions generals, la participació a Cerdanyola ha baixat gairebé 3 punts respecte als anteriors comicis per escollir els representants al Congrés dels Diputats i al Senat.

 

 

La jornada electoral ha començat amb normalitat aquest matí arreu del municipi. Totes les meses s'han constituït sense cap incidència i els col·legis electorals han pogut obrir les seves portes a les 9 h del matí. 

 

A la ciutat, poden participar en aquestes eleccions generals, un total de 43.422 persones electores. S’han designat 603 ciutadans i ciutadanes del municipi majors de 18 anys i finalment seran 201 les que formaran les 67 meses instal·lades i distribuïdes en 13 col·legis electorals.

Vols llegir més…?

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

El Ple de Cerdanyola aprova congelar l’IBI i bonificar l’IAE

El Ple de Cerdanyola aprova congelar l’IBI i bonificar l’IAE

El Ple Municipal ha aprovat definitivament les modificacions de les ordenances fiscals que afecten taxes com l’IBI, l’IAE o qüestions d’urbanisme. L’aprovació va comptar amb disparitat d’opinions, però els vots a favor del PSC i En Comú Podem (ECP), i les abstencions de Ciutadans, Junts i PP van facilitar la llum verda final. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: