10-N: Baixa la participació a les 14 h de la jornada electoral

by | nov. 10, 2019 | Política

vot

Un cerdanyolenc votant aquest 10 de novembre | Adrián Gómez

 

El 42,75% dels votants de Cerdanyola ja ha exercit el seu dret a vot abans de les 14 h del 10 de novembre en la jornada d'eleccions generals. Les primeres dades del Ministeri d'Interior es recullen per municipis i no per barris i aquestes mostren una baixada de la participació a Cerdanyola respecte als comicis del 28 d'abril. Els resultats i participació de Bellaterra s'obtindrà a partir de les 20 hores. El recompte de participació de l'abril va ser del 45,04% a tot Cerdanyola i del 84,7% a Bellaterra

 

Així, quan encara queden sis hores per votar a les eleccions generals, la participació a Cerdanyola ha baixat gairebé 3 punts respecte als anteriors comicis per escollir els representants al Congrés dels Diputats i al Senat.

 

 

La jornada electoral ha començat amb normalitat aquest matí arreu del municipi. Totes les meses s'han constituït sense cap incidència i els col·legis electorals han pogut obrir les seves portes a les 9 h del matí. 

 

A la ciutat, poden participar en aquestes eleccions generals, un total de 43.422 persones electores. S’han designat 603 ciutadans i ciutadanes del municipi majors de 18 anys i finalment seran 201 les que formaran les 67 meses instal·lades i distribuïdes en 13 col·legis electorals.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Aprovat el pressupost del 2021 amb l’oposició en contra

Aprovat el pressupost del 2021 amb l’oposició en contra

L’aprovació inicial dels pressupostos del 2021 i l’aprovació del nou acord entre l’Ajuntament i l’EMD per la pacificació del Camí Antic han estat un dels principals temes a debat d’aquest darrer ple de l’EMD que s’ha celebrat aquest passat dimarts 20 de juliol i que podreu recuperar a partir d’aquest enllaç

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: