Ramon Andreu descarta seguir negociant un millor conveni per Bellaterra

by | nov. 10, 2019 | Política

El president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu | Artur Ribera

 

 

El president de l'EMD de Bellaterra per Gent per Bellaterra, Ramon Andreu, va descartar seguir negociant el conveni de competències amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Segons va explicar durant el torn de precs i preguntes del passat ple ordinari de la Junta de Veïns de Bellaterra del passat dilluns 28 d'octubre, ho fa a causa que, segons assegurava, el consistori no voldria seguir parlant de la qüestió.

 

 

Andreu en va parlar per a respondre a les preguntes del vocal de Convergents, Jordi Macarulla, que va preguntar per l'estat de les negociacions per a una millora del conveni, sabent que es reunia de forma habitual amb Víctor Francos, regidor de Relacions amb Bellaterra de l'Ajuntament de Cerdanyola. Davant aquesta pregunta, el president de l'EMD va ser clar: “el conveni, de moment, està al calaix i guardat”.

 

 

Segons va desenvolupar el cap de l'entitat, “l'Ajuntament del PSC és ja contrari a l'EMD, tot i que l'assoleix, però és un partit que va ser contrari a la creació de l'EMD”. Narrava doncs que “ens han dit que no veien una millora del conveni ni una negociació, perquè ells no eren pro-EMD, i per tant el conveni no avança amb el govern“. Tanmateix, va deixar la porta oberta a què des de l'oposició es reactivés la negociació. 

 

 

Moment del plenari

Moment del plenari | Toni Alfaro

 

 

“Jo no sé si és millor que sigui des de l'oposició a Cerdanyola que s'ha de bellugar o sigui des de l'EMD” va dubtar Macarulla, i va recordar que s'havia estat treballant durant tres anys per, entre d'altres, “tant vostè, com el senyor Oltra, com jo”. Va considerar insuficient la negativa a seguir-hi treballant perquè el regidor de Cerdanyola no hi volgués parlar.

 

 

“Si enteníem que un nou conveni era molt bo per Bellaterra, i jo ho crec, i que havíem arribat a un tema molt acurat amb l'excepció de Can Fatjó dels Aurons, que els partits ho veiem bé i enteniem una sèrie de coses…, que la posició del senyor Víctor Francos sigui suficient com per a no avançar…, em sembla una mica de falta d'esperit“, va lamentar Macarulla. Finalment, va deixar clar que “no n'hi ha prou amb què al senyor Francos no li agradi l'EMD” com per a abandonar el projecte.

 

 

Andreu, per la seva banda, va contestar que “davant la posició d'un Ajuntament que diu que no vol negociar el conveni, hi ha dues opcions: no negociar res amb l'Ajuntament o veure què podem negociar”. Va defensar, a més, que estan en converses sobre altres qüestions i que, d'altra banda “no ens suma sempre el estar en contra, sinó que volem arribar a acords“. Per últim, va assegurar que “des de l'entitat municipal s'han fet moltes propostes al Ple de Cerdanyola“, i va convidar que altres partits polítics intentessin proposar convenis “que ens puguin beneficiar”.

 

 

Des de l'Ajuntament de Cerdanyola, el regidor Víctor Francos ha confirmat les paraules del president de l'EMD i ha declinat fer cap declaració al respecte. 

Vols llegir més…?

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

La petició d’instal·lar un servei de bar descentralitzat de la Plaça del Pi ha estat un dels punts estrella del ple ordinari que ha celebrat aquest dilluns l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, de forma virtual, que podreu recuperar a través d’aquest enllaç. També s’hi ha aprovat la licitació per gestionar el servei de bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i s’ha aprovat per unanimitat la delegació del cobrament dels deutes de l’antic bar del Turó de Sant Pau a la Diputació.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: