a
Cua d'espectadors durant una altra obra teatral al Centre Cívic | Toni Alfaro

 

 

La companyia teatral Associació Artística Encert representarà al Centre Cívic l'obra de teatre “Una trama mal ordida” del director Josep Salomó, basada en el llibre homònim adaptat per Maite Soler i inspirada en Bellaterra. Ho farà el pròxim diumenge 1 de desembre, a les 18 h, a la sala principal de l'edifici en col·laboració amb els actes de La Marató de TV3, a través d'una entrada de 8 euros. 

 

 

L'obra narra els problemes derivats de la jubilació de l'empresari sabadellenc Quirze Ginebró, industrial del tèxtil, i el seu relleu dins l'empresa. Per explicar la necessitat d'aquest relleu, convoca els seus quatre fills a la seva torre de Bellaterra, i és allà on surt a relluïr la cobdícia d'alguns d'ells. Un fet inesperat, però, fa que l'endemà al matí tot canviï.

 

 

Aquest és un dels actes amb els que es col·abora a La Marató de TV3, que enguany se celebrarà el diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties minoritàries

 

 

Cartell de la representació
Cartell de la representació | Cedida