La companyia Encert col·laborarà amb La Marató amb una obra al Centre Cívic

by | nov. 12, 2019 | Cultura

a

Cua d'espectadors durant una altra obra teatral al Centre Cívic | Toni Alfaro

 

 

La companyia teatral Associació Artística Encert representarà al Centre Cívic l'obra de teatre “Una trama mal ordida” del director Josep Salomó, basada en el llibre homònim adaptat per Maite Soler i inspirada en Bellaterra. Ho farà el pròxim diumenge 1 de desembre, a les 18 h, a la sala principal de l'edifici en col·laboració amb els actes de La Marató de TV3, a través d'una entrada de 8 euros. 

 

 

L'obra narra els problemes derivats de la jubilació de l'empresari sabadellenc Quirze Ginebró, industrial del tèxtil, i el seu relleu dins l'empresa. Per explicar la necessitat d'aquest relleu, convoca els seus quatre fills a la seva torre de Bellaterra, i és allà on surt a relluïr la cobdícia d'alguns d'ells. Un fet inesperat, però, fa que l'endemà al matí tot canviï.

 

 

Aquest és un dels actes amb els que es col·abora a La Marató de TV3, que enguany se celebrarà el diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties minoritàries

 

 

Cartell de la representació

Cartell de la representació | Cedida

Vols llegir més…?

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

l Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà a l’obra La dona del tercer segona, el divendres 10 de desembre a les 20h. Es tracta d’un monòleg que reflexiona sobre les malalties mentals i és interpretat per Àurea Màrquez. La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a la salut mental.

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: