Una sessió anterior del ple de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra | Laia TR

 

 

La Junta de Veïns de Bellaterra tornarà a reunir als grups polítics a l'EMD de Bellaterra de forma extraordinària, sumant així el novè plenari dels vocals i el president de l'entitat en l'any 2019, sent el cinquè de tipus extraordinari. Ho farà aquest dijous 14 de novembre a les 21.15 h per aprovar la renovació de la línia de crèdit de l'entitat, així com l'execució de les actuacions sufragades amb subvencions de la Generalitat

 

 

Concretament, la reunió dels partits s'ha convocat d'urgència davant la necessitat de vulnerar terminis administratius necessaris a fi de poder aprovar els dos punts de l'ordre del dia. D'una banda, la renovació de la línia de crèdit de l'entitat, que implica bona part del seu finançament. D'altra banda, l'execució de les actuacions que han de servir per emprar les subvencions del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, 2020-2024. Aquest tindria a veure amb actuacions per vianantitzar la plaça del Pi i una possible desviació de la BV-1414 pel carrer Lluís de Ábalo. 

 

 

Aquí podeu llegir l'Ordre del dia:

 

 

Ple extraordinari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra del 14 de novembre

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

 

El d'aquest dijous serà el novè ple del mandat d'aquest any 2019. En total, de moment s'han fet les quatre sessions ordinàries previstes pel Reglament Orgànic de l'Entitat Municipal de Bellaterra, més cinc sessions extraordinàries, comptant la de dijous. Cal recordar que, segons es va aprovar al ple d'inauguració del mandat 2019 – 2023, cada plenari és compensat als vocals amb 90 euros, i cada comissió informativa amb 80.