Enxampats dos homes mentre robaven en un supermercat de Sabadell

by | nov. 14, 2019 | Successos

Els lladres s'havien dut 3.100 euros en efectiu de la caixa forta d'un dels despatxos

Els lladres s'havien dut 3.100 euros en efectiu de la caixa forta d'un dels despatxos | Mossos d'Esquadra

 

 

Agents de la Policia de la GeneralitatMossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell van detenir el passat cap de setmana dos homes de 30 i 23 anys, veïns de Sabadell, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força, atemptat a agents de l’autoritat i lesions lleus. 

 

 

Els fets es van produir poc després de les 2 de la matinada de dissabte quan els Mossos van rebre l’avís que s’havia activat l’alarma de robatori en un supermercat d’una coneguda cadena al barri de Gràcia de Sabadell. Les càmeres de seguretat permetien veure dos intrusos a l’interior. Una patrulla es va adreçar al supermercat i va comprovar que la porta d’emergències de la botiga havia estat forçada. A més van sentir cops a l’interior, fet que indicava que els lladres encara es trobaven dins.

 

 

Davant aquests fets  es van organitzar un dispositiu per tal de detenir els intrusos, quan els lladres van detectar la presència policial van intentar fugir. Un d’ells va aconseguir sortir del supermercat, però finalment va ser reduït i detingut. Els agents van trobar el segon lladre amagat als lavabos del supermercat. A l’escorcoll que es va fer als dos homes se’ls va trobar a 3.100 euros que havien agafat de la caixa forta d’un dels despatxos després de forçar-la.

 

 

Els detinguts, amb més de 20 antecedents policials entre tots dos, van passar a disposició judicial el dia 10 de novembre davant el jutjat en funcions de guàrdia que va decretar llibertat amb càrrecs per a tots dos.

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: