Fred i inestabilitat durant el cap de setmana a Bellaterra

by | nov. 15, 2019 | Méteo

Un dia de pluja a Bellaterra | Laia TR

 

 

El fred d'aquests dies continuarà durant el cap de setmana a Bellaterra, amb una temperatura més pròpia de l'hivern que de la tardor, tal com explica el meteoròleg Francesc Mauri. Destaca que, en l'últim tram del cap de setmana, hi ha una lleugera possibilitat que la pluja faci acte de presència al barri i al llarg de la comarca del Vallès Occidental. De totes maneres, la tònica global del cap de setmana seran intervals de sol i núvols.

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: