Fred i inestabilitat durant el cap de setmana a Bellaterra

by | nov. 15, 2019 | Méteo

Un dia de pluja a Bellaterra | Laia TR

 

 

El fred d'aquests dies continuarà durant el cap de setmana a Bellaterra, amb una temperatura més pròpia de l'hivern que de la tardor, tal com explica el meteoròleg Francesc Mauri. Destaca que, en l'últim tram del cap de setmana, hi ha una lleugera possibilitat que la pluja faci acte de presència al barri i al llarg de la comarca del Vallès Occidental. De totes maneres, la tònica global del cap de setmana seran intervals de sol i núvols.

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: