Vídeo de la Junta de Veïns extraordinària del 14 de novembre de 2019

by | nov. 15, 2019 | Vídeos dels plens a l'EMD

Ple extraordinari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra del 14 de novembre

Ple extraordinari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra del 14 de novembre | Toni Alfaro

 

 

Els partits de Bellaterra van tornar a reunir-se aquest dijous 14 de novembre en un ple de la Junta de Veïns de l'Entitat Municipal Descentralitzada. Es va celebrar a les 21.15 h a la Sala Gran de l'edifici de l'EMD.

 

 

La sessió, convocada d'urgència, va tractar únicament dos temes: d'una banda, la renovació de la línia de crèdit de l'entitat; de l'altra, el projecte per eliminar el trànsit de la plaça del Pi a través d'una vianantització de l'espai, fent passar la carretera BV-1414 pel carrer Lluís de Ábalo. 

 

 

Aquí podeu veure el vídeo del plenari:

 

 

 

 

Després de la sessió, la quinzena de veïns que s'havien concentrat al Centre Cívic de Bellaterra per seguir el plenari van formular preguntes i van fer comentaris al respecte del projecte de vianantització de la plaça del Pi. 

 

 

 

 

Podeu llegir la crònica de la sessió aquí

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: