Ple extraordinari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra del 14 de novembre
Ple extraordinari de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra del 14 de novembre | Toni Alfaro

 

 

Els partits de Bellaterra van tornar a reunir-se aquest dijous 14 de novembre en un ple de la Junta de Veïns de l'Entitat Municipal Descentralitzada. Es va celebrar a les 21.15 h a la Sala Gran de l'edifici de l'EMD.

 

 

La sessió, convocada d'urgència, va tractar únicament dos temes: d'una banda, la renovació de la línia de crèdit de l'entitat; de l'altra, el projecte per eliminar el trànsit de la plaça del Pi a través d'una vianantització de l'espai, fent passar la carretera BV-1414 pel carrer Lluís de Ábalo. 

 

 

Aquí podeu veure el vídeo del plenari:

 

 

 

 

Després de la sessió, la quinzena de veïns que s'havien concentrat al Centre Cívic de Bellaterra per seguir el plenari van formular preguntes i van fer comentaris al respecte del projecte de vianantització de la plaça del Pi. 

 

 

 

 

Podeu llegir la crònica de la sessió aquí