La bellaterrenca Laura Benseny aspira a la secretaria catalana del moviment escolta
La bellaterrenca Laura Benseny aspira a la secretaria catalana del moviment escolta | Minyons, Escoltes i Guies de Catalunya

 

 

La bellaterrenca i anterior regidora de Relacions Institucionals amb l'EMD de Bellaterra a l'Ajuntament de Cerdanyola, Laura Benseny, és una dels candidats a dirigir la secretaria general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. La seva candidatura serà valorada durant la 43a Assemblea General Ordinària de l'entitat catalana, els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2019 a Vic.

 

 

La veïna de Bellaterra va ser regidora del govern cerdanyolenc durant el mandat de Carles Escolà (Compromís per Cerdanyola), i va ser també regidora d'Esports i Comunicació de l'Ajuntament, entre el 2017 i el 2019. Actualment és regidora per Guanyem Cerdanyola al consistori. Alhora, també va ser infant i cap del Grup Escolta Bellaterra, així com membre i responsable de l'Àmbit 4Vents dins el moviment escolta. 

 

 

 

 

 

En el vídeo de la seva candidatura, que podeu consultar aquí, la bellaterrenca explica que pot aportar “ganes de fer feina i, sobretot, moltes ganes d'aprendre i de servir cap al moviment escolta i guia català”.