Laura Benseny, bellaterrenca candidata a secretària general de Minyons, Escoltes i Guies de Catalunya

by | nov. 18, 2019 | Societat

La bellaterrenca Laura Benseny aspira a la secretaria catalana del moviment escolta

La bellaterrenca Laura Benseny aspira a la secretaria catalana del moviment escolta | Minyons, Escoltes i Guies de Catalunya

 

 

La bellaterrenca i anterior regidora de Relacions Institucionals amb l'EMD de Bellaterra a l'Ajuntament de Cerdanyola, Laura Benseny, és una dels candidats a dirigir la secretaria general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. La seva candidatura serà valorada durant la 43a Assemblea General Ordinària de l'entitat catalana, els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2019 a Vic.

 

 

La veïna de Bellaterra va ser regidora del govern cerdanyolenc durant el mandat de Carles Escolà (Compromís per Cerdanyola), i va ser també regidora d'Esports i Comunicació de l'Ajuntament, entre el 2017 i el 2019. Actualment és regidora per Guanyem Cerdanyola al consistori. Alhora, també va ser infant i cap del Grup Escolta Bellaterra, així com membre i responsable de l'Àmbit 4Vents dins el moviment escolta. 

 

 

 

 

 

En el vídeo de la seva candidatura, que podeu consultar aquí, la bellaterrenca explica que pot aportar “ganes de fer feina i, sobretot, moltes ganes d'aprendre i de servir cap al moviment escolta i guia català”. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Convocada una apagada massiva elèctrica

Convocada una apagada massiva elèctrica

Sota el lema “Desconnecta les elèctriques” diversos partits a escala estatal han convocat una apagada massiva elèctrica i una cassolada pel divendres 8 d’octubre de 22 a 22.30 hores amb l’objectiu de denunciar la pujada del preu de la llum

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: