Laura Benseny, bellaterrenca candidata a secretària general de Minyons, Escoltes i Guies de Catalunya

by | nov. 18, 2019 | Societat

La bellaterrenca Laura Benseny aspira a la secretaria catalana del moviment escolta

La bellaterrenca Laura Benseny aspira a la secretaria catalana del moviment escolta | Minyons, Escoltes i Guies de Catalunya

 

 

La bellaterrenca i anterior regidora de Relacions Institucionals amb l'EMD de Bellaterra a l'Ajuntament de Cerdanyola, Laura Benseny, és una dels candidats a dirigir la secretaria general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. La seva candidatura serà valorada durant la 43a Assemblea General Ordinària de l'entitat catalana, els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2019 a Vic.

 

 

La veïna de Bellaterra va ser regidora del govern cerdanyolenc durant el mandat de Carles Escolà (Compromís per Cerdanyola), i va ser també regidora d'Esports i Comunicació de l'Ajuntament, entre el 2017 i el 2019. Actualment és regidora per Guanyem Cerdanyola al consistori. Alhora, també va ser infant i cap del Grup Escolta Bellaterra, així com membre i responsable de l'Àmbit 4Vents dins el moviment escolta. 

 

 

 

 

 

En el vídeo de la seva candidatura, que podeu consultar aquí, la bellaterrenca explica que pot aportar “ganes de fer feina i, sobretot, moltes ganes d'aprendre i de servir cap al moviment escolta i guia català”. 

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: