El pla preveu urbanitzar bona part de la zona entre Sant Cugat i Cerdanyola, al voltant del Parc de l'Alba
El pla preveu urbanitzar bona part de la zona entre Sant Cugat i Cerdanyola, al voltant del Parc de l'Alba | Toni Alfaro

 

 

El pròxim dimarts 26 de novembre, el Centre Cívic de Bellaterra acollirà a les 19 h una reunió informativa sobre el futur del Centre Direccional, situat entre Cerdanyola i Sant Cugat. La reunió serà pública per a tots els veïns i veïnes del barri i hi assistiran l’alcalde, Carlos Cordón, i el director del Consorci del Parc de l’AlbaPere Solà, i explicaran a la ciutadania el nou Pla Director Urbanístic (PDU) per la zona.

 

 

El període d’informació pública i presentació d’al·legacions del PDU estarà obert fins al 9 de desembre. Posteriorment, el Departament de Territori de la Generalitat valorarà les al·legacions i les incorporarà al projecte si ho creu oportú.

 

 

Plànol del  PDU per al Centre Direccional
Plànol del PDU per al Centre Direccional | Generalitat de Catalunya

 

 

La sessió es planteja com una reunió per aclarir dubtes sobre el projecte que s’ha aprovat. Alguns temes que es podran tractar són els plans d’habitatge, la gestió dels abocadors, la mobilitat, els espais verds o la gestió de les zones comercials.

 

 

Els documents del nou PDU i el procés d'al·legacions es pot consultar al web del Parc de l'Alba.