La tertúlia mensual del Fòrum Bellaterra gaudeix habitualment de bona assistència entre els veïns | Redacció

 

 

La tertúlia del mes de novembre del Fòrum Bellaterra serà sobre la figura de l'enginyer, jurista i urbanista Ildefons Cerdà. La xerrada mensual de l'entitat bellaterrenca, presidida per la metgessa i vocal de Gent per Bellaterra Chus Cornellana, repassarà la figura de Cerdà pel que fa al seu urbanisme el pròxim dijous 21 de novembre a les 19 h.

 

 

El col·loqui “Cerdà i l'urbanisme màgic” anirà a càrrec de l'enginyer bellaterrenc Joan Ramon de Clascà, i estarà presentat per l'historiador també bellaterrenc Ramon Buxeda. Com és habitual, Cornellana moderarà l'acte, i el públic hi podrà participar formulant preguntes un cop acabada la xerrada.

 

 

Des del Fòrum Bellaterra conviden també a seguir la trobada a les 21.30 h, amb un sopar al Restaurant Ébano de Bellaterra, pel que s'ha de reservar plaça. 

 

La tertúlia del mes de novembre, sobre l'urbanisme d'Ildefons Cerdà
La tertúlia del mes de novembre, sobre Ildefons Cerdà | Fòrum Bellaterra