CD Marató

‘L’Elogi de la cançó’ d’Ignasi Roda ja és a la venda a la Llibreria Paper’s i la Farmàcia de Bellaterra per ajudar a La Marató de TV3 | Redacció

La Marató de TV3, que aquest any se centra en les malalties minoritàries, té enguany una nova font de recaptació a Bellaterra. Es tracta d’un CD que els bellaterrencs podran adquirir al quiosc i llibreria Paper’s i al local co-working Taller de Serveis de Bellaterra, al preu de 10 euros i amb recaptació íntegre cap a La Marató.

Tot això ha estat possible gràcies a l’aportació del col·laborador del mitjà i bellaterrenc Ignasi Roda que ha cedit 100 exemplars del seu àlbum “L’Elogi de la Cançó” dedicat a musicar el poeta Joan Maragall. En la iniciativa també hi ha près part l’Associació Bellaterra Comerç com a forma de col·laborar amb la jornada solidària del 15 de desembre.

Els discos es podran adquirir des d’aquest 22 de novembre als locals indicats i tots els beneficis es destinaran a la caixa de La Marató de TV3. Des del diari volem, així, aportar el nostre granet de sorra per a difondre la iniciativa solidària de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per aquesta data, que l’any passat va aconseguir sumar 15.068.252 euros per la investigació contra el càncer.

Aquí podeu escoltar un tast del CD

L’elogi De La Cançó (Cançons Sobre Poemes De Joan Maragall)

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.

La doncació d’Ignasi Roda, a més, se suma a altres iniciatives solidàries per La Marató de TV3 a Bellaterra, com la representació de l’obra “Una Trama Mal Ordida del director Josep Salomó, o una jornada d’activitats esportives al Club Bellaterra