Les obres de Ferrocarrils ocupen vorera i aparcament a l’avinguda Josep M Marcet

by | nov. 21, 2019 | Societat

Ja han començat el tancament de les voreres

Ja ha començat el tancament de les voreres | Toni Alfaro

 

 

Operaris de les obres de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han començat el tancament de la vorera sud de l'avinguda Josep Maria Marcet a Bellaterra. Ho han fet el matí d'aquest dijous 21 de novembre com a part de les obres per a minimitzar el soroll del pas dels combois dels FGC pel canvi d'agulles de l'estació de Bellaterra, que ja van començar el primer dia de mes. 

 

 

El tancament de la vorera implica també l'eliminació temporal de les 9 places d'aparcament de l'avinguda, que es fan a causa de l'enderrocament del mur de separació de les vies dels Ferrocarrils per permetre els treballs dels operaris. Es tracta d'un tancament provisional que durarà entre aquest dia 21 i el 20 de desembre, segons expliquen des de l'empresa de transports. 

 

 

Les obres impliquen també l'eliminació provisional de les 9 places d'aparcament del tram de la BV-1414

Les obres impliquen també l'eliminació provisional de les 9 places d'aparcament del tram de la BV-1414 | Toni Alfaro

 

 

La major afectació a la mobilitat, però, es produirà entre el 6 i el 8 de desembre, quan els operaris tallin el carril en sentit Sabadell de la carretera BV-1414 a l'altura del restaurant Bellateca perquè pugui treballar-hi la maquinària pesant necessària per reemplaçar les vies i fer els moviments de terra. Els problemes en la mobilitat es minimitzaran amb un semàfor temporal que alterni la circulació dels vehicles.

 

 

Durant aquests dies també s'interromprà la circulació de combois per l'estació de Bellaterra. Per a minimitzar els problemes derivats de la interrupció de la circulació de trens, la Generalitat de Catalunya habilitarà un servei d'autobús entre les estacions de la Universitat Autònoma i Sant Joan. 

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: