Primera jornada de “neteja alegre” del bosc a Bellaterra | Redacció

La jornada de “neteja alegre” dels boscos de Bellaterra torna al barri. Després que el veí Albert Pantaleoni organitzés la primera iniciativa veïnal de neteja dels boscos bellaterrencs el novembre de l’any passat, ha tornat a posar en marxa una nova jornada de neteja. Segons explica el veí, la trobada es farà el diumenge 1 de desembre al Pla dels Estels, conegut popular com “els Pous”, a les 9.30 h.

Pantaleoni ha aprofitat l’ocasió per agrair el suport rebut, i en especial la tasca de “tots els voluntaris que han participat alguna vegada en alguna jornada de neteja”. També ha recordat als interessats en col·laborar en aquesta nova jornada de neteja que és recomanable portar calçat i roba esportiva, un parell de guants resistents i bosses d’escombraries

La jornada durarà aproximadament dues hores, fins les 12 h. Després de la neteja, Pantaeloni explica que tothom està convidat a un aperitiu d’agraïment al Parc Can Feliu de Sant Quirze del Vallès. Per la seva banda, l’entitat Sant Quirze del Vallès Natura amb el suport de l´Ajuntament de Sant Quirze i la Unió Excursionista de Sabadell (UES) organitzen també una jornada de neteja amb aperitiu d’agraïment a la mateixa hora. 

Tots aquells interessats en assistir poden contactar amb Pantaleoni a través de Whatsapp al 639076493, Instagram (@apxsavetheplanet) o l’email pantacorkcollections@gmail.com.