Torna la iniciativa veïnal de neteja del bosc a Bellaterra

by | nov. 21, 2019 | Societat

Primera jornada de “neteja alegre” del bosc a Bellaterra | Redacció

La jornada de “neteja alegre” dels boscos de Bellaterra torna al barri. Després que el veí Albert Pantaleoni organitzés la primera iniciativa veïnal de neteja dels boscos bellaterrencs el novembre de l’any passat, ha tornat a posar en marxa una nova jornada de neteja. Segons explica el veí, la trobada es farà el diumenge 1 de desembre al Pla dels Estels, conegut popular com “els Pous”, a les 9.30 h.

Pantaleoni ha aprofitat l’ocasió per agrair el suport rebut, i en especial la tasca de “tots els voluntaris que han participat alguna vegada en alguna jornada de neteja”. També ha recordat als interessats en col·laborar en aquesta nova jornada de neteja que és recomanable portar calçat i roba esportiva, un parell de guants resistents i bosses d’escombraries

La jornada durarà aproximadament dues hores, fins les 12 h. Després de la neteja, Pantaeloni explica que tothom està convidat a un aperitiu d’agraïment al Parc Can Feliu de Sant Quirze del Vallès. Per la seva banda, l’entitat Sant Quirze del Vallès Natura amb el suport de l´Ajuntament de Sant Quirze i la Unió Excursionista de Sabadell (UES) organitzen també una jornada de neteja amb aperitiu d’agraïment a la mateixa hora. 

Tots aquells interessats en assistir poden contactar amb Pantaleoni a través de Whatsapp al 639076493, Instagram (@apxsavetheplanet) o l’email pantacorkcollections@gmail.com.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: