Carrer Lluís de Àbalo | J. Tardós

 

[TEXT: Pere Font]

 

 

Sr Ramon Andreu,

 

La proposta de deixar per a vianants la plaça del Pi és molt il·lusionant, però em temo que serà un fracàs simplement perquè els veïns no podrem accedir a la plaça, ja que serà impossible aparcar mínimament a prop, a més d'altres errors.

 

 

En contra de tota lògica, les voreres de la BV-1414, Joan Fagregas i Lluís d'Abalo es reduiran, i això que ja són estretes. No hi haurà ni el més mínim espai lliure per aturar-se a carregar o descarregar dels comerços, recollir algú de l'estació FGC o aturar-se per una gestió ràpida. Amb 2 girs de 90º, doble sentit i semàfors necessaris, mínim 3 si ho feu bé, hi hauran embussos continus, i saben que circulen furgonetes, camions i autobusos.

 

 

Esteu reduint un 1/3 de les places d'aparcament, no tenim zona verda, ni eviteu que la gent de fora aparqui tot el dia per agafar els FGC. Malauradament serà impossible venir a comprar a les botigues ni gaudir de la plaça de vianants.

 

 

És necessari un pla de mobilitat integral, només cal prendre exemple de Sant Cugat: carrers unidireccionals, contra direccions, carrils amb esses marcades per facilitar aparcament local, “bumps”, semàfors amb limitador de velocitat, etc. És a dir, que creuar Bellaterra de cap a cap sigui lent és l'única solució per pacificar de veritat Bellaterra.

 

 

Demaneu la subvenció per arreglar voreres, llums i pacificació puntual, i redacteu ja un Pla de Mobilitat.