“Carta a Ramon Andreu sobre el projecte de reservar la plaça del Pi per vianants”

by | nov. 22, 2019 | Cartes dels veïnat

Carrer Lluís de Àbalo | J. Tardós

 

[TEXT: Pere Font]

 

 

Sr Ramon Andreu,

 

La proposta de deixar per a vianants la plaça del Pi és molt il·lusionant, però em temo que serà un fracàs simplement perquè els veïns no podrem accedir a la plaça, ja que serà impossible aparcar mínimament a prop, a més d'altres errors.

 

 

En contra de tota lògica, les voreres de la BV-1414, Joan Fagregas i Lluís d'Abalo es reduiran, i això que ja són estretes. No hi haurà ni el més mínim espai lliure per aturar-se a carregar o descarregar dels comerços, recollir algú de l'estació FGC o aturar-se per una gestió ràpida. Amb 2 girs de 90º, doble sentit i semàfors necessaris, mínim 3 si ho feu bé, hi hauran embussos continus, i saben que circulen furgonetes, camions i autobusos.

 

 

Esteu reduint un 1/3 de les places d'aparcament, no tenim zona verda, ni eviteu que la gent de fora aparqui tot el dia per agafar els FGC. Malauradament serà impossible venir a comprar a les botigues ni gaudir de la plaça de vianants.

 

 

És necessari un pla de mobilitat integral, només cal prendre exemple de Sant Cugat: carrers unidireccionals, contra direccions, carrils amb esses marcades per facilitar aparcament local, “bumps”, semàfors amb limitador de velocitat, etc. És a dir, que creuar Bellaterra de cap a cap sigui lent és l'única solució per pacificar de veritat Bellaterra.

 

 

Demaneu la subvenció per arreglar voreres, llums i pacificació puntual, i redacteu ja un Pla de Mobilitat.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: