Un cotxe bolca a l’entrada de Bellaterra a l’altura de La Vall

by | nov. 22, 2019 | Successos

L'accident ha sigut espectacular, amb un cotxe bolcat

L'accident ha sigut espectacular, amb un cotxe bolcat | Antiradar Catalunya

 

 

Un cotxe ha bolcat a l'entrada a Bellaterra des de la C-58, al carril en direcció al barri, a l'altura de l'escola La Vall. L'accident s'ha produït al voltant de les 11h i, tot i que de moment es desconeixen les causes específiques, podria tenir a veure amb la pluja que ha caigut durant les primeres hores d'aquest 22 de novembre.

 

 

Segons ha explicat la Policia Local de Sabadell, desplaçada a la zona, el turisme ha quedat bolcat però no s'han produït ferits de gravetat. Només l'ocupant del vehicle sinistrat ha estat ferit lleu, i ha sigut traslladat a un centre hospitalari.

 

 

D'altra banda, el cos afirma que no s'han produït retencions d'importància a conseqüència de l'accident.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: