Imatge de la darrera assemblea de la Unió de Veïns, amb Josep Maria Riba al capdavant | J. Tardós

 

La Unió de Veïns prepara una nova sessió ordinària de la seva Assemblea de Socis per valorar la tasca feta durant l'any 2019. La trobada de l'entitat es farà el pròxim dijous 28 de novembre a les 20 h, a la Sala Gran del Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall. Segons indica l'entitat, per a poder assistir caldrà estar donat d'alta com a soci de la Unió de Veïns i estar al corrent dels pagaments.

 

 

Concretament, a l'ordre del dia de la trobada destaquen la lectura de la Memòria de l'exercici 2019, previsió i tancament de l'estat de comptes del 2019 a dia 31 de desembre, el Pla d'accions previstes per l'exercici del 2020 amb el seu pressupost d'ingressos i despeses, i la ratificació de la Junta Directiva de l'entitat.  

 

 

Per a més informació sobre la Unió de Veïns de Bellaterra, podeu consultar el seu web