Bon temps per aquest cap de setmana a Bellaterra

by | nov. 28, 2019 | Méteo

El sol i el bon temps seran predominants durant el cap de setmana

El sol i el bon temps seran predominants durant el cap de setmana | Toni Alfaro

 

 

S'acaba el mes de novembre, però el temps per aquest cap de setmana seguirà sent propi de tardor a Bellaterra i el Vallès Occidental. Dominaran les temperatures suaus i la presència  del sol, malgrat l'aparició de núvols prims, que ben entrat el cap de setmana podrien tenir certa presència.

 

 

De totes maneres, no existeix la possibilitat de ruixats, tal com apunta el meteoròleg Francesc Mauri.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: