Regals de Nadal
Regals de Reis | Cedida

Diumenge 1 de desembre de 2019 arrenca, un any més, la campanya solidària “Una Nit d’Il·lusió per a Tothom” -organitzada per la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada i l’Ajuntament de Cerdanyola– amb l’objectiu de recollir joguines i llibres nous per repartir la nit de reis entre famílies amb problemàtiques socioeconòmiques usuàries de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Tal com mostra el quadríptic de la campanya hi haurà 37 punts de recollida -entre comerços, associacions, fundacions i escoles de la ciutat- on la ciutadania podrà donar joguines i llibres nous fins al 3 de gener. També cal destacar que la campanya començarà amb la participació de 64 entitats, algunes de les quals participen i/o organitzen les 18 activitats que es faran durant la campanya per potenciar les donacions entre la ciutadania.

Mercats, tallers, nadales i teatre

Exemples de les activitats més destacades de la campanya en són els mercats solidaris, com l’organitzat per l’AAVV de Sant Martí els dilluns i dimecres de 17 h a 20 h fins al 20 de desembre al local de l’associació; els tallers nadalencs, com els organitzats per la Creu Roja l’1 de desembre de 10.30 h a 13.30 h a la plaça Francesc Layret; els concerts de nadales, com el que organitzen les corals de petits d’Aulos el 16 i el 17 de desembre a les 18 h al pati de l’Escola d’Aulos II, i les obres de teatre, com l’organitzada per l’AAVV Turó de Sant Pau, “Els Pastorets“, que serà interpretada el 21 de desembre a les 18 h al Centre Cívic Turó de Sant Pau.

Es poden consultar totes les activitats i horaris al quadríptic de la campanya solidària.

L’Ajuntament fa una crida a la participació de la ciutadania

La Regidora de Benestar Social, Pepi Rivera, agraeix per avançat a les entitats i a la ciutadania per col·laborar en la campanya i suggereix que contribueixin a fer que cap infant es quedi sense regals en aquestes “festes de joia i esperança, però també de compromís i esforç”.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, assegura que se sent “molt orgullós” de comptar amb una ciutadania que “treballa per fer de Cerdanyola una ciutat cada dia millor”. Cordón anima a la participació per “aconseguir, entre tots, que la nit de reis sigui una nit d’il·lusió per a tothom”.