La UAB projectarà el documental MOON pels 50 anys de l’allunatge d’Armstrong

by | nov. 28, 2019 | Cultura

El documental tracta com ha canviat la visió de la Lluna a la nostra societat des de l'arribada de l'home a la seva superfície

El documental tracta com ha canviat la visió de la Lluna a la nostra societat des de l'arribada de l'home a la seva superfície | UAB

 

 

La periodista romana Emanuela Audisio, darrera guanyadora del premi Vázquez Montalbán, presentarà MOON, un documental dirigit per Malina De Carlo i del qual ella n’és autora, el proper dilluns, 2 de desembre, a les 12h, a la Sala Cinema de la Plaça Cívica de l'Autònoma. L’obra, realitzada amb motiu del 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna, és una producció de 3D Produzioni, en col·laboració amb la cadena de TV Sky Arte, Omega i amb el patrocini de l’Agència Espacial Italiana (ASI).

 

 

El documental planteja com ha canviat la nostra mirada a la Lluna en aquests cinquanta anys, a les arts, a la ciència i a la nostra vida quotidiana. L'escriptor Paolo Giordano guia els espectadors en un viatge de la Terra a la Lluna, per després tornar a la Terra, tot parlant amb científics, historiadors de l’art, fotògrafs, intèrprets, astronautes i ciborgs, per descobrir la nostra fascinació per la Lluna. El rodatge es fa a diferents països i contextos, enriquit per imatges amb ubicacions espectaculars.

 

 

L’acte comptarà amb la participació de Paolo Giordano, físic i escriptor, i Nanda Rea, astrofísica i investigadora titular del CSIC. Està organitzat conjuntament pel Consolat de la República Italiana i pel Vicerectorat de Relacions Internacionals de la UAB, amb la col·laboració de la Facultat de Ciències, la Facultat de Traducció i d’Interpretació i la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB.

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: