La meditació és una de les eines del budisme
La meditació és una de les eines del budisme | Cedida

 

 

El veí de Bellaterra Lluís Riba oferirà una jornada de pensament budista a casa seva amb un mestre budista de la Xina. La trobada està oberta als veïns que estiguin interessats a participar, i començarà a les 10 h d'aquest dissabte 30 de novembre a la casa del carrer Enric Losantos número 4, a les 10 h. La jornada de pensament Zen i budista acabarà a les 14 h amb un dinar al restaurant Bellateca

 

 

El matí s'iniciarà amb una xerrada sobre els conceptes bàsics del Budisme i la filosofia ZEN, que indagarà sobre com aquest tipus de pensament pot guiar els individus en la cerca de la vida esperada. Seguidament, al voltant de les 11.30 h, el mestre del temple Qingtian Jing, a la Xina, vindrà a fer una xerrada sobre les arrels del pensament i com es poden formular regles per construir la realitat que desitgem. 

 

 

Més endavant, al voltant de les 13 h, els deixebles del mestre i la resta d'assistents es traslladaran als boscos de Bellaterra a on faran una jornada de neteja dels plàstics i brosses que “el perjudiquin”, alhora que es deixaran “inspirar” per la seva energia. Finalment, a les 14 h, tots els assistents es dirigiran al restaurant Bellateca per a gaudir d'un àpat vegetarià, que tancarà la jornada budista

 

 

Tota la jornada d'activitats és gratuïta. Per a participar, es prega abans confirmació al número 677495287.