Un mestre budista de Xina farà una jornada de meditació i neteja a Bellaterra

by | nov. 29, 2019 | Societat

La meditació és una de les eines del budisme

La meditació és una de les eines del budisme | Cedida

 

 

El veí de Bellaterra Lluís Riba oferirà una jornada de pensament budista a casa seva amb un mestre budista de la Xina. La trobada està oberta als veïns que estiguin interessats a participar, i començarà a les 10 h d'aquest dissabte 30 de novembre a la casa del carrer Enric Losantos número 4, a les 10 h. La jornada de pensament Zen i budista acabarà a les 14 h amb un dinar al restaurant Bellateca

 

 

El matí s'iniciarà amb una xerrada sobre els conceptes bàsics del Budisme i la filosofia ZEN, que indagarà sobre com aquest tipus de pensament pot guiar els individus en la cerca de la vida esperada. Seguidament, al voltant de les 11.30 h, el mestre del temple Qingtian Jing, a la Xina, vindrà a fer una xerrada sobre les arrels del pensament i com es poden formular regles per construir la realitat que desitgem. 

 

 

Més endavant, al voltant de les 13 h, els deixebles del mestre i la resta d'assistents es traslladaran als boscos de Bellaterra a on faran una jornada de neteja dels plàstics i brosses que “el perjudiquin”, alhora que es deixaran “inspirar” per la seva energia. Finalment, a les 14 h, tots els assistents es dirigiran al restaurant Bellateca per a gaudir d'un àpat vegetarià, que tancarà la jornada budista

 

 

Tota la jornada d'activitats és gratuïta. Per a participar, es prega abans confirmació al número 677495287.  

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: