50 pneumàtics i una caldera entre la brossa recollida a l’entorn de Bellaterra

by | des. 2, 2019 | Societat

Entre la brossa recollida hi havia deixalles de gran volum com un vàter, restes d'obres de piscina i un sofà

Entre la brossa recollida hi havia deixalles de gran volum com un vàter, restes d’obres de piscina i un sofà | Cedida

Prop d’una vintena de persones van participar en la segona “jornada de neteja alegre” organitzada pel veí de Bellaterra Albert Pantaleoni. Els integrants, vinguts de Bellaterra, Sant Quirze i Sant Cugat, van trobar-se aquest diumenge a la zona coneguda com “els Pous“, al Pla dels Estels, per a netejar el medi natural proper de brossa i escombraries abandonades.

A la trobada van participar les entitats Sant Quirze Natura i Fridays for Future Sant Cugat, a més de vuit veïns de Bellaterra. Entre la gran quantitat de deixalles trobades, els voluntaris van retirar del bosc 50 pneumàtics, una caldera, un sofà, un vàter i restes d’obra d’una piscina, a més de nombroses quantitats de plàstic i vidre. En finalitzar la jornada, al voltant de les 12 h, es va organitzar un pica-pica, per part de Sant Quirze Natura, al Parc Can Feliu de Sant Quirze del Vallès

Pantaleoni ha volgut agraïr a tots els voluntaris que el van ajudar, l’esforç i la bona voluntat per mantenir nets els voltants de Bellaterra. En especial, el bellaterrenc ha volgut destacar la dedicació dels seus pares, així com del seu amic Lucas Tarragó: “sense ells això no seria possible”, ha reconegut. També ha assegurat que l’Ajuntament de Cerdanyola és l’encarregat de recollir la brossa recol·lectada durant la jornada de neteja, que en l’anterior jornada de neteja va ser recollida per l’Ajuntament de Sant Quirze. 

Albert Pantaleoni amb alguns dels voluntaris per la neteja del bosc

Albert Pantaleoni amb alguns dels voluntaris per la neteja del bosc | Cedida

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: