El BellaterraDiari de novembre, sobre la plaça del Pi per a vianants

by | des. 2, 2019 | BellaterraDiari en Paper

L'edició en forma d'acordió és el tret d'identitat del BellaterraDiari en paper

L'edició en forma d'acordió és el tret d'identitat del BellaterraDiari en paper | Redacció

 

 

Ja és aquí l'edició en paper del BellaterraDiari corresponent al mes de novembre! El nostre número 14 ja és als comerços i, en la portada, ens centrem en el projecte de l'EMD per destinar la plaça del Pi únicament a vianants. Es tracta d'un projecte que podria permetre a l'entitat optar a una de les subvencions del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024, i que podria aportar la major part de la despesa per a l'adaptació de la plaça central de Bellaterra

 

 

D'altra banda, en aquesta edició també podreu trobar una selecció de notícies del nostre web, com la victòria electoral de JuntsxCat a Bellaterra de les eleccions generals del 10 de novembre, una adaptació de la crònica de la presentació de l'estudi de la Petjada de Carboni de Bellaterra i la decisió del govern de l'EMD de descartar continuar negociant el conveni de competències amb Cerdanyola

 

 

També us parlem de les obres que Ferrocarrils de la Generalitat ha iniciat per a reduir l'impacte acústic del pas dels combois per l'estació de Bellaterra, així com la iniciativa de crear un Halloween al barri pels més petits. A més, us destaquem les imatges més rellevants del mes, així com els millors restaurants per a reservar els vostres àpats de Nadal, ara que arriben Festes. 

 

 

Si encara no heu rebut el nostre BellaterraDiari en paper a casa vostra, només és qüestió de temps. Mentrestant, però, podeu veure l'edició en pdf tot seguit: 

 

BellaterraDiari en paper, número 14, edició de novembre del 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: