El BellaterraDiari de novembre, sobre la plaça del Pi per a vianants

by | des. 2, 2019 | BellaterraDiari en Paper

L'edició en forma d'acordió és el tret d'identitat del BellaterraDiari en paper

L'edició en forma d'acordió és el tret d'identitat del BellaterraDiari en paper | Redacció

 

 

Ja és aquí l'edició en paper del BellaterraDiari corresponent al mes de novembre! El nostre número 14 ja és als comerços i, en la portada, ens centrem en el projecte de l'EMD per destinar la plaça del Pi únicament a vianants. Es tracta d'un projecte que podria permetre a l'entitat optar a una de les subvencions del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024, i que podria aportar la major part de la despesa per a l'adaptació de la plaça central de Bellaterra

 

 

D'altra banda, en aquesta edició també podreu trobar una selecció de notícies del nostre web, com la victòria electoral de JuntsxCat a Bellaterra de les eleccions generals del 10 de novembre, una adaptació de la crònica de la presentació de l'estudi de la Petjada de Carboni de Bellaterra i la decisió del govern de l'EMD de descartar continuar negociant el conveni de competències amb Cerdanyola

 

 

També us parlem de les obres que Ferrocarrils de la Generalitat ha iniciat per a reduir l'impacte acústic del pas dels combois per l'estació de Bellaterra, així com la iniciativa de crear un Halloween al barri pels més petits. A més, us destaquem les imatges més rellevants del mes, així com els millors restaurants per a reservar els vostres àpats de Nadal, ara que arriben Festes. 

 

 

Si encara no heu rebut el nostre BellaterraDiari en paper a casa vostra, només és qüestió de temps. Mentrestant, però, podeu veure l'edició en pdf tot seguit: 

 

BellaterraDiari en paper, número 14, edició de novembre del 2019

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

Vols llegir més…?

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: