El Pessebre Vivent de Bellaterra en imatges
Una edició anterior del Pessebre Vivent de Bellaterra | Redacció

 

 

Amb l'arribada del mes de desembre, tornen les celebracions nadalenques a Bellaterra i, entre elles, la representació del Pessebre Vivent de Bellaterra. Per això, des de la Parròquia de la Santa Creu de Bellaterra fan una crida a la participació a les famílies de Bellaterra i conviden a una trobada explicativa el pròxim diumenge 15 de desembre al temple, a les 12h.

 

 

Aquesta serà la quarta edició de la representació religiosa a l'església de Bellaterra i, com cada any, es representarà el 24 de desembre, després de la Missa del Pollet. Per tal de poder preparar l'obra, les famílies participants necessiten no només actors i actrius, sinó també preparar els vestits i la decoració, i per aquesta raó demanen la participació dels veïns.

 

 

D'altra banda, el muntatge de la representació serà a càrrec del Grup Escolta Bellaterra, així com la xocolatada amb melindros de la cloenda.

 

 

Si voleu col·laborar amb el Pessebre Vivent de Bellaterra, escriviu o truqueu a l'Anna, al 639 76 99 48.

 

Cartell de la convocatòria per informar sobre el Pessebre Vivent de Bellaterra
Cartell de la convocatòria | Parròquia de la Santa Creu