Les màquines de compra de bitllets de tren a l'estació de Bellaterra | Laia TR

 

 

L'Autoritat del Transport Metropolità informa de canvis al transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona a partir de l'any 2020. Segons han indicat aquest dijous 4 de desembre, la T-10 desapareixerà tal com es coneixia fins ara i neix un nou bitllet de 10 viatges unipersonal, 1,15 euros més car que l'actual, fins als 11,35 euros, i que es dirà T-Casual.

 

 

A canvi, se simplifiquen els bitllets mensuals i es crea la T-Usual, que oferirà 30 dies de viatges il·limitats per 40 euros, un preu un 25% més barat que la T-Mes, i també per sota de la T-50/30.

 

 

 

 

Per la seva banda, la T-jove, amb viatges il·limitats per als menors de 25 anys durant 90 dies, baixarà de preu un 25% fins als 80 euros. La Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) asseguren que la nova política tarifària és més senzilla i premia als usuaris habituals.