La plaça del pi ha tornat a quedar plena d'aigua
La plaça del pi ha tornat a quedar plena d'aigua | Laia TR

 

 

La plaça del Pi de Bellaterra ha tornat a inundar-se davant l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. L'acumulació d'aigua s'ha produït a causa de la gran quantitat de pluja que ha descarregat aquest dimecres 4 de desembre al poble a causa del temporal de vent i pluja sobre el que ja havia alertat Protecció Civil.

 

 

 

 

L'aigua ha arribat a superar el límit de la vorera a davant de l'estació de Ferrocarrils, generant problemes a la circulació de cotxes i vianants. Unes acumulacions que ja van produir-se el passat mes d'octubre i que van provocar que dos cotxes haguessin de ser remolcats davant l'estació. Un dia després es van netejar els embornals de la plaça, tot i que en el següent episodi de pluges intens el sistema de drenatge d'aigua ha tornat a ser insuficient. 

 

 

Ja al vespre, la brigada d'obres de l'Ajuntament de Cerdanyola ha drenat l'aigua acumulada amb una bomba i la circulació a la plaça ha tornat a la normalitat. A part d'aquesta, no es destaquen incidències de rellevància produïdes pel temporal a Bellaterra. 

 

Els cotxes han tingut dificultats per circular per davant de l'estació
Els cotxes han tingut dificultats per circular per davant de l'estació | Toni Alfaro