Protecció civil avisa per perill moderat per pluja i vent a Bellaterra

by | des. 4, 2019 | Méteo

El temporal deixarà pluja i vent de certa intensitat fins demà

El temporal deixarà pluja i vent de certa intensitat fins dijous | Redacció

 

 

Protecció Civil ha decretat un avís moderat per vent i pluja per aquest dimecres 4 i dijous 5 de desembre i a Bellaterra i al Vallès Occidental. L'episodi meteorològic s'espera que deixi vents superiors a 72 km/h i algunes pluges de consideració moderada. Es recomana no fer activitats a l’exterior a causa, especialment, dels forts vents.

 

 

L'episodi serà especialment intens en zones del Baix Llobregat, el Barcelonès i el Maresme, tot i que al Vallès també incidirà amb força. Es preveu que pel dijous 5 de desembre la situació ja hagi canviat i es desactivi l'alerta.

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: