Protecció civil avisa per perill moderat per pluja i vent a Bellaterra

by | des. 4, 2019 | Méteo

El temporal deixarà pluja i vent de certa intensitat fins demà

El temporal deixarà pluja i vent de certa intensitat fins dijous | Redacció

 

 

Protecció Civil ha decretat un avís moderat per vent i pluja per aquest dimecres 4 i dijous 5 de desembre i a Bellaterra i al Vallès Occidental. L'episodi meteorològic s'espera que deixi vents superiors a 72 km/h i algunes pluges de consideració moderada. Es recomana no fer activitats a l’exterior a causa, especialment, dels forts vents.

 

 

L'episodi serà especialment intens en zones del Baix Llobregat, el Barcelonès i el Maresme, tot i que al Vallès també incidirà amb força. Es preveu que pel dijous 5 de desembre la situació ja hagi canviat i es desactivi l'alerta.

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: